Здравейте момичета
Аз усетих моето бебе за пръв път в 15 г.с., колкото и странно да е, защото предварително бях изчела доста информация, че вероятно ще го усетя в по-късни седмици. Но това се случи, когато бях в много емоционално състояние и просто може би това беше повлияло, усещането беше за кратко. След това вече доста по-осезаемо беше след 18-та седмица. При нас, когато съм в движение или домакинствам нещо не усещам бебчето изобщо, то си спи, но седна ли да си почивам елате да видите какво се случва - ритници и въртележки... същото е и нощем - имало е нощи, в които не спи с часове и все ме ръчка, дори имаше период, в който се събуждаше в 5.00 сутринта и познайте дали съм спала в тези часове
, но всичко е много приятно и вълнуващо.
Ние вчера бяхме на лекар и бебка вече тежи 3.300 кг. Според доктора всичко изглеждало добре и спокойно за сега. Препоръча ми да се следя в тоалетната за тапата, за някакви течения ако има, но да запазя спокойствие и да се пазя много. Вече разходките ми са трудни и не мога да стоя повече от 20-30 минути на крака, защото имам чувството, че всичко ми се струпва долу и започват и контракции и болки като менструалните. Затова полежавам и единствено готвя някакво ядене и това ми е.
Пожелавам ви много успешен и усмихнат ден! А на Нелка стискам палци от няколко дни, всичко да мине леко и безпроблемно!