milch, радвам се, че и при теб всичко е наред
Благодаря,
sol . Честно да ти кажа, по ми се ще да вярвам, че предишния път лекаря не е успял да измери добре теглото, защото как това бебе може да качи 1,200кг за две седмици??
Само май дето ми изкараха акъла миналия път.
edit, да ти кажа и аз точно това си помислих, че явно предният път лекаря не е измерил правилно. Важното, че всичко е наред и ти да си спокойна
Момичета, здравейте. Искам да попитам някоя от вас имала ли е по-силен коспад по време на бременността и как се е справила са него. От известно време много ми капе косата. Не съм сто процента сигурна, че е свързано с бременността ми, но сякаш периодите съвпаднаха. Пия Дуфастон и прилагам Утрогестан вагинално. Не знам дали тези лекарства оказват влияние. Ще съм благодарна, ако някой с подобен проблем сподели.
Forest rain, косопада е нормален по време на бременност под влияние на хормоните, но при всяка жена е различно, при едни е повече, при други по-малко, a при някой след бремеността. При мен в началото не бях забелязала, но напоследък доста взе да ми пада косата. Имай напредвид, че освен хормоните, сега и настъпването на есента, смяната на сезона също оказва влияние. При някой жени и без да са бременни при настъпването на есента получават косопад. За това какво може да направиш не съм сигурна, защото едва ли ще можеш да повлияеш много докато си бременна. Може би да я подрежеш малко да се освежи, ако не си суеверна за подстригване на косата по време на бременност. Аз лично мисля след бремеността да я подстрижа.
М-и, между другото, аз днес си купих и един много добър сироп с желязо, казва се Флорадикс. Аз бях забравила за него, а преди много ми е помагал. Ако, искаш виж го:
http://apteka.framar.bg/30023600/%D1%84%D0%BB%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BA%D1%81-%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B2-%D1%81%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%BF-%D1%81-%D0%B6%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D0%B7%D0%BE-250-%D0%BC%D0%BB Но, излиза скъпичко, по принцип в аптеките се намира на по-ниска цена от посочената, аз си го взех за 22 лв., а сигурно го има и за 20 някъде.
И при нас всичко е наред от днешния преглед, ние продължаваме да сме седалищно разположени, дори докторката каза, полуседалищно
Спокойна вечер на всички