Аз всеки ден си правя промивки на носа с преварена вода и малко морска сол.И аз бях се разболяла,почти и до ангина да стигна,червено гърло и болки в сливиците-слагах си морска сол на сливиците,ухото ме заболя(все едно имаше вода в него),после се започа със запушен нос,и сега суполи които нямат свършване.Ходих до аптеката за запушения нос и като им казох,че съм бременна и те веднага-за бременни нищо.Две вечери си сложил по мн.малко ксилометазолин,защото щях да изпадна сякаш в шок от запушването на носа вечер-дано не се повтаря.Остана ми и една кашлица като говоря(на 3-4 думи и кашля по един път-незнам на какво се дължи).
Да се отчета и аз-Бебките мн.ритат вече-да са живи и здрави и се моля на Господ да ги износя до термин.Корема ми вече е доста голям.Спрях но шпа и магнерич още като се прибрах в Англия(тук се почувствах по-добре на хладно)-а пък като му казох на джи пито,че пия такива и те ми казоха да ги спирам.Сега мн.рядко взимам по едно но шпа-наскоро обаче ме заболя мн.кръста от дясно по време на една кратка разходка и тогава пих 2 х но шпа-едвам ме отпуснаха след 2-3 часа.Качих и 8кг.за няма месец откакто се прибрах.Мъжлето ми пере,простира,прахосмукачка,чисти,къпе малката-аз само готвя и мия чинии(но и с чиниите ми е тежко вече).Иначе разхождам малката,а понякога и по 3-4ч.по магазините обикалям,но вече ще ми е трудно си мисля.Хемоглобина ми паднал на 98 и пия по едно хапче за вдигане,също и мултивитамини за бременни.