Ооо Ангелче и аз на моменти се притеснявам от това дали ще се справя,притеснявам се от това,че две малки мъничета ще имат нужда от мен,притеснява ме това че може да искат да ядат по едно и също време,че може да плачат и двете заедно,че ще ги боли коремчетата от коликите по едно и също време,че може би ще има моменти,когато и двете ще имат нужда от мен на мига и аз да не се изложа
ей такива неща,но за нищо на света не бих променила това,че чакам близначета,за нищоооо,ако можех да върна времето назад,пак същото бъдеще бих избрала,и пак бих избрала моите бебчета,не ги давам
може би до сега 1-2 пъти съм държала новоредено бебе и все са ми треперили ръцете,какво ще е с 2 незнам
но вярвам в себе си и знам,че като ги видя ще преборя този страх и ще се справя.
Ангелче съгласна съм с теб,дано всички момичета от другата тема се присъединят скоро при нас,дано всяко едно момиче изпита радостта от това да чака рожба,. А за ЛИЛИБЕЛ,аз я чакам от одавна,и знам че рано или късно ще дойде в темата за бременни.