Лили, и на мен ми се осмота преди 1-2 седмици, ама ми мина
иначе като ми е смотано, много, много смотано ми е, не знам дали при всеки е така, ММ смята че аз обичам да драматизирам...може и прав да е
Може и да не ти е от графиката, а от термометъра. Сега, докато четох за живачните, намерих инфо, че не е задължително да е живачен, а да дигитален, НО да пише basal термометър за мерене на базална температура. Ето туй ще да е модерният без живачен заместител на живачния.
Веднага проверих в един-два магазина, които имат и ОН-лайн сайтове (тук в Америка не е популярно да имат уеб сайт. За да се информира човек за цените и продуктите, всяка седмица изпращат един куп бумаги като в бг с офертите за седмицата --> хем се хаби хартия, хем се замърсява околната среда, хем получава човек инфо само за минимален асортимент стоки и цени, а не за ВСИЧКО, което магазинът продава. По модернизираност и съвременност американците са на ниво маймуна. Доста години ще изминат, докато еволюират в човеци...) и НЯМА такъв дето да е базален. В амазон открих за 6-7 долара--> не е скъп май...
Лили, хайде да ти се отсмотва вече, че без теб не е същото
Хайде, момичета, стягайте се, че трябва скоро да нахлуем и превземем бременната тема
Вере, стискайте палци в бременната тема за Голямото Нахлуване от тук --> там, погали бебчо и хубав ден.
Кали, аз съм си вкъщи вече и съм на линия довечера за чат--> теми и идеи ще мислим на място
Каквото и да зачекнем, знам че ще е весело