Анитоу, май е време за тестче?
Синеочка, май е 3 долара водата
Не знам от къде я взимат, ама свга като го каза и само там ми е акъла, дали ще мога да и устоя
Мира, много хубава песен и тест, благодаря за поздравчето, весел и усмихнат ден и на теб, ох, да и влюбен <3
Кали, не е късно 15 ден, особено с "нагаждащи" се хормони, аз единия месец на 22 ден, на следващия на 9ти (или поне тогава каза тестът, ама като прочетох коментара на Ади и хич не знам дали да им вярвам на тези тестове). Значи заедно ще броим, айде дано да е на късмет септемврийското нагазване в лозето
Любов, според мен добре ти върви графиката, след още няколко дни ще стане ясно, но последната ти Т е супер, стискам палци!
Момичета, аз да си призная, РАЗВАЛИХ си дисциплината и вече цяла седмица съм на кафе, като смок съм без едно мога, с едно не :/ не знам това как ще повлияе на бебеправенето, ама то пък аман от пазене...
Искам много Инка, направо като се приберем ще вървя да търся някой бг магазин в Бостън и ще си купя (дано да имат)...
Лили ми се губи, веднага да се явява на отчет тук, че какви са тия отсъствия. Верно трябва да направим един дневник тук и да вписваме "извинени" и "неизвинени" отсъствия и при 3 неизвинени, среща на 4 очи с директора ;p