Ох, току що се завърнах от разходка и ме беше страх да погледна тук, че очаквах да сте ме разпнали
В никакъв случай НЕ съм коментирала против Кали, тя ми е приятелка и не съм искала да противопоставя моето мнение с нейното. По-скоро...като има някаво оригинално измислено, оформено и шегаджийски написано мнение от Калия, защото това нейното си е направо изкуство (начина и на изказ и слово и всички сме тук заради забавните и БЕЗОБИДНО пиперливи коментари на Кали), но когато след това се подеме като народна песен един снизходителен тон към потребителя по подразбиране и ми идва малко в повече, щото знам, че нищо няма да се промени... Аз лично нейните слова не ги чета, но се затруднявам, като след нейната, трябва още 5-6 поучителни публикации да прескоча. Ама това си е мой проблем и наистина НЯМАХ право да изисквам нищо. Така че ИЗВИНЯВАМ се от все сърце, ако съм засегнала някого, НЕ съм писала директно срещу потребители, само защото като видя, че темата е съвети или обяснения към дадената личност и директно прескачам и чета следващия пост. Та не съм направила ДНЕВНИК, макар и учителски, в който поименно да пиша черни точки или да си водя отчет кой кога и колко пъти казал. Не, просто общия дух на темата, в която аз съм активен участник, ми се искаше да не завива в назидателна улица
На Калия и се извиних лично, дано да ми прости и да се върне. Дано не съм уплашила експресивната и муза, че няма да успея да си го простя...
Гледам много сте "черпавали", аз също снимах мини бара в хотела. Прилагам снимка, но май ще е по-забавно да приложа ценоразписа