Здравейте, мили момичета!
Чета ви редовно, но ми е толкова скапано тези дни, че изобщо не ми идваше музата да пиша. Мрън.
Надявам се тези от вас, които са на почивка да си прекарват добре и да наблягат на кексовата диета - сутрин, обед и вечер
Теди, съжалявам много мила! Не унивай все пак. Когато на мен ми се случи такова разочарование винаги си повтарям, че Господ се бави с пристигането на нашето бебче, защото иска да ни избере най-здравото и хубаво детенце!
Ади, температурата най-добре се измерва с термометъра на любимия, но трябва да си по-търпелива за показанията, защото не излизат веднага, а в края на цикъла
Изобщо не си го слагай на сърце, забавлявай се и се наслади на почивката, пък може и да се изненадаш приятно.
Кали, Кали, Кали, добре, че си ти душа, да внасяш малко настроение и разнообразие в темата. Така ме развесели с "епизода" за лозето
Ощастливи го тоз мъж най-сетне, сгига само му се кани!
А пък аз съм му ужасно сърдита на моя МЦ. Значи като да ми развали планове за почивка или пътуване, цъфва моментално, че даже и по-рано от обичайното. А сега, когато го чакам, за да си направя нови хормонални изследвания (пълния пакет с АМХ, DHEA-S и Инхибин Б), никакъв го няма. Накрая ще стане така, че пак ще дойде, но сигурно в деня на прегледа, та хем ще ме е яд, че не е било заради хубава новина, хем и изследването ще правя в последствие. Бясна съм направо
Аз преди 35 ден, не мога и да го броя за истинско закъснение, щото си се случва от дъжд на вятър и до 35 дни да ми е цикъла и после само се разстройвам, щот не било тва дет си мисля. А и времето се скапа. Мрън, мрън, мрън...