Добро утро, мили мои
Драскам набързо някой ред, че още не съм приготвила багажа
Бях Ви писала,че на УЗ не ми видяха настъпила О и не ми видяха ЖТ този месец,но аз усетих сериозни болки в деня на овулацията (13- ти ден),както и повишена температура и много сериозна ЦС....как е възможно с толкова много симптоми да не е настъпила О......
Нещо не мога да си обясня тая работа....
Дали е възможно тоя моя генеколог да не е догледал добре нещата....въпреки,че се води специалист....знам ли и аз .....вече търся под вола теле
Аз не бих спирала да се надявам, и на мен ми харесва графиката ти!
Здравейте момичета, ще питам може би тъп въпрос.Sorry. Вчера следобед усетих болка в кръста и в десния яйчник ,където е дом. фоликул, обилна прозрачна белтъко -образна слуз, как да го считам това като О настъпваща в момента или за предстояща О?
Няма как да знаеш със сигурност. Единствено УЗ може да установи кога ти е О. според тези симптоми. При мен например ЦС се разводнява около 2 дни преди О., силните болки са един ден преди нея. Но това е при мен и то с изчислена по графика О., т.е. не се знае. Чувала съм при някои жени, които обаче я засичат на УЗ, че болките са преди, при други в деня, при някои след... В общи линии някъде там е О., но точно къде - УЗ ще ти каже.
Щото на болното ми мозъче му хрумна , че съществува и цветна бременност .
Това жените не сме като хората в някои дни от месеца .
Вярвам, че всички сме минавали през това. Съветът ми е да не разчиташ и да не мислиш, че въпреки М., си Б., твърде изнервящо, направо психясващо е. Пък, ако си, то ще се чуе
Ееее, мрън, мрън, мрън!
От половин час се мъчим с мм да се скараме Той не може да проумее какво толкова правя в тоз компютър. Ни филм гледам, ни нищо! Викам му аз, абе, да не съм само аз у тоз форум? Ами другите мацки ко праят сега? Пишааат! А техните мъже що не се сърдят? Щото са над тез нещааа! Изобщо у дома компа и нета са табу! Пуууу, ай.....
Тъпоооо и пиянско
Аааа, Кали, не е само при вас
ММ също не е фен на форумите, ФБ, вайбъри и т.н. и също много се дразни, ако заседна я на компа, я на тел-а. Остави, че се дразни, ами и не един и два грандиозни скандала сме имали по темата. После му минава и след месец-два пак измърморва нещо... Как не му обръщам внимание и т.н. Което въобще не е така
Пфффф.
Добро утро момичета.За мен всичко приключи.Няма още МЦ ,но Бт спада и напрежението в гардите също ,така че явно не е било рано за кръвния :?Малко ми е кофти ,но това е положението.Освен довечера да се включа и аз в ракийката
Тедичка, както знаеш, докато няма М, има надежда! Много бременни графики съм виждала със спад точно преди или в деня на очакваната М., а БТ след това се покачва.
И в заключение, едно ОММММмммммм, разбира се