Хич няма да му казвам нищо, просто ще го нападна...
Аз съвсем забравих, че е петък. Аз, верно, че не ходя на работа, но ММ ходи и аз така се ориентирам. Понеделник и вторник нали бяхме отпускари и първият работен ден му беше в сряда, та днес по-скоро ми се струва като средата на седмицата.
Утре рано летим за Атланта и днес ще стягам багажа... Хем ми е притеснено за багажа, хем не съм го и почнала да го стягам (половината пране е мокро още, не мога да смогна да изпера и изсуша дрехите, дето ги носихме на къмпинга)...
Кали, Хриси, слагайте масата и да почваме. На мен този цикъл ми е най-нездравословният... Първо на палатката стояхме късно, ядохме боклуци и пихме алкохол--> попаднахме на студентско парти, та и ние с младите купонясвахме. После от самосъжаление, заради изпусната О, се тъпча с шоколад и торта от няколко дни... Но пък за първи път толкоз много ЦС... Явно трябва да се яде и да се пие, че организма да не си мисли, че сме в криза. Четох, че организма, помисли ли си, че сме в криза (по-малко храна и ресурси) и не му е до размножаване и стопира (забавя) процесите на репродукция... Та може и да се окаже верно. Слагайте масата, никакви фрешчета и ядки, ами мазна и вкусна и вредна храна за мен. Дет се вика, като ще мре кон, от ЗОБ да е