Звездичка, стискам палци за теста!
Кали, много ми е рано 7:15 с тази часова разлика, ама ще съм тук утре по ракийно време, за последно, че после заминаваме в командировка. Като погледнах, че в Атланта е 30 градуса, а нямат океан и лошо ми стана
Ади, и аз на моя помниш ли как му се бях заканила вчера... Но днес ми мина и реших, че в командировката ще му пусна, ако си поиска
За пола на бебетата и аз много се вълнувах преди...но сега вече е важно да се родят живи и здрави, че с моите проблеми, докато не ги извадят от мен, риск за загуба има
Много се чудя какви са били бебетата, които загубих --> дали руси като ММ или оранжеви като мен, дали мъжки или женски и т.н... Но знам, че следващия път не бих се чудила за пола, а дали ще оцелеят...
Аз едно време съм раждана по времето, когато първото бебе трябва да е мъжко... Е, не знам дали са били разочаровани родителите ми, но аз по никакъв начин не се чувствам ощетена, че съм жена... Моя близка приятелка пък 3 момчета и за последно пробваха за женско, ама 4 мъжки станаха... И там разочарование имаше, ама бързо отмина
Така че, каквото дойде, само да се роди живо и здраво