0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #560 -: Септември 17, 2015, 22:01:11 pm »
Здравейте момичета! Надявам се приемате и нови попълнения :) чета ви от доста време, но чак сега се включвам. Надявах се този месец да бъде нашият, но гадната вещица ме посети 2 дни по-рано... И както ви четях някак си ми се прииска да си сипя и аз една ракийка и да стана част от вас
Ами хайде де, какво чакаш :) сипвай и сядай при нас-добре си ни дошла! Не се шашкай за вещицата, при някои тук по два пъти в месеца идва ;) Дано ти се сбъдне мечтата скоро.
макенце, и аз те мисля, душа...даже исках снощи да се включа по твоя ,,казус" но бях толкова калясала във всеки един смисъл на думата, че просто нямах думички. Аз да ви се похваля, днес за пръв път влязох в първи клас. Ееее, няма такъв кеф!!! Аз до сега все в прогимназиален и гимназиален етап-само пубери, кошмар. Дребосъчетата са толкова сладки и са като попивателна :) Добре, че бях си запланувала материал за няколко поредни часа....всичко изстрелях днес за един! Само за един час от 35 мин. научиха няколко основни неща, които иначе мислех да преподавам в рамките на 2, че и 3 часа :) Или аз съм много добра (  :oops: ) или хлапетата са уникални!!! Емоционално изцедена излязох от техния час, но и удовлетворена!
Синеочкеееее, губиш ми се по трасето, ше те бия!
Наздраве още веднъж, утре съм втора смяна-кой като мен ;)
*

    Nianaa

  • **
  • 107
  • Sometimes dreams come true!
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #561 -: Септември 17, 2015, 22:02:17 pm »
Нияна, ти няма ли вече да раждаш? Я, ръсни тука прашец близнашки  :lol:
Още мъничко...на финала съм  :D

А за всички желаещи ще ви поръся като за последно  :P
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #562 -: Септември 17, 2015, 22:06:58 pm »
Ау, минавам първа под близнашкия прашец :)

Ади и аз така--> много му се дразня, ама пусто любопитство... В крайна сметка, всичко е нагласено и преувеличено, но ми е интересно,  дали и до колко хората вътре ще се поддадат на провокациите на сценария :)

Кали, дано да ти е лека и спорна работата, с по-малко пубери и повече първолаци :) аз като се завърна някой ден в бг, мечтая да си отворя училище--> нещо средно М/У английското и българското образование... :)

« Последна редакция: Септември 17, 2015, 22:13:17 pm от makiyaki »
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #563 -: Септември 17, 2015, 22:09:57 pm »
Ади, и мен много ме дразнят брадърите, ама и аз ги гледам :) явно сценаристите са добри! Успяват да привлекат внимание, определено! Явно си падам по интригите :D, ма се успокоявам, че не съм само аз.
Ниана, момченца ли са и двете бебета? Няма да си взема от прашеца, за да не го хабя-за мен няма шанс скоро. Нека да има за другите ни принцеси и най-накрая тая тема да се взриви от положителни тестове за Б. Успех момичета, стискам палци за всички ви, мен не ме мислете (ще се похваля като забъркам кекса-дано не е следващото лято  :cul2::bighug:
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #564 -: Септември 17, 2015, 22:12:49 pm »
Оооо, мерси, Nianaa! Имаме доста нужда от прашеца в тази тема  :D
И аз минавам под прашеца, дано ни е на късмет!
На теб леко до края и много късмет!

И наздраве на онези, които са в настроение за питие  :D





 
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #565 -: Септември 17, 2015, 22:12:59 pm »
Кали да не съм чула такива неща  osi_6 стягай се и другия месец да си на линия с бебеправенето. Иначе ще ни е скучно в бременната тема без теб  :D
На мен пък ми се губи smiles, надявам се всичко да е наред при нея и да ни изненада с някоя хубава новина


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #566 -: Септември 17, 2015, 22:17:40 pm »
И аз си взимам от прашеца - точно какъвто искам е - близнашки и син  8) Обачееее взимам и за Калия - не нейния, а за нея.

Ейййййй, девойко с име на цвете, ще те набия, да знаеш!

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #567 -: Септември 17, 2015, 22:22:32 pm »
  Първото ми овъргалване  :ywoohoo: овъргал, овъргал  :thankyousign:
Дано ме държи магията до коледа  santa2
Благодаря ти Nianaa :-)  :bighug:
п.п Взех си мъъъничко да има за всички...не ме гледайте как се търкалям на ляво на дясно :-)
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 22:26:45 pm от Hris_80 »
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #568 -: Септември 17, 2015, 22:25:19 pm »
Кали да не съм чула такива неща  osi_6 стягай се и другия месец да си на линия с бебеправенето. Иначе ще ни е скучно в бременната тема без теб  :D
На мен пък ми се губи smiles, надявам се всичко да е наред при нея и да ни изненада с някоя хубава новина
Няма бе, душко, спокойно! Аз ще седя тука и ще приветствам новите, после ще ги изпращам-трябва и такива хора да има. Примирила съм се вече :) С всеки изминал ден се потвърждава мойта критическа-имам си всички симптоми. Косата и кожата ми, доскоро свръх мазни, вече са толкова сухи, че почвам да се цепя тук там, въпреки кремовете и балсами за тяло, които ползвам. За долу няма смисъл да споменавам-свръх суша...за ЦС и дума не може да става-вече и кремообразната я няма-нищо няма! Да ми е живо и здраво детенцето, ще се гледаме с нея :) пък ако стане друго, стане. Ако не...здраве да е :) аз след всеки пост казвам наздраве и след малко ще стане интересно :)
Дописвам: Ади, писали сме едновременно :) няма нужда да ме биеш, срещу природата не се рита :) каквото има да става, ще стане, каквото и да правим. Пак ше кажа, ако ми е писано да се обеся, няма да се удавя :) пък ти внимавай с тоз прашец, че ше вземеш да хванеш тризнаци, че ще ме проклинаш сетне :) трябва да идвам да ти помагам, хахахха :)
Пак дописвам: Ади, не си взимай прашец и заради мен, ако искаш да помогнеш, вземи малката на гости при теб :) че майка и и баща и да имат време да посексят, иначе бебе няма да стане, Девата е била само една :)
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 22:31:46 pm от Калия »
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #569 -: Септември 17, 2015, 22:29:20 pm »
Минавам и аз под прашеца ;) Момичета, не мога да намеря инструкцията как да си прикача графиката, може ли малко помощ..??
П. С. Благодаря за топлото посрещане
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #570 -: Септември 17, 2015, 22:31:28 pm »
Чакайте малко и аз да се включа!  :D Няма как да си затрая. ОМММММММММ!!!
Детенце, аз пих Клостилбегит от 5-ти до 9-ти ден, какво лошо има? Щом ти е предписан....Всъщност защо ходиш на лекар като не изпълняваш каквото ти се казва??? Какво очакваш да чуеш изобщо, та да си съгласна??? Много те моля, кажи ми и за най-добрия бургаски гинеколог, че ми трябва. Не за друго, и аз съм от Бургас и за толкова години така и не съм чула за него, та се наложи да ходя по други градове. Вразуми се, момиче, ти всеки ден ходиш на доктор да ти каже нещо и ти не знаеш какво. Нещата трябва да се обмислят спокойно, да се планират стъпките, по които ще се действа. Всеки доктор ще ти казва различно, това не ти помага изобщо. То да трошиш пари за ехографи, тестове и т.н. на случаен принцип си е несериозна работа. Днес при този, утре - при другия, на третия ден нещо друго. Ако беше се замислила поне върху едно изречение от нещата, които сме ти писали, ама не. Казаха ти хората хиляда пъти с най-добро чувство - иди на репродуктивен специалист. Това е някакъв тотален абсурд, ама ти си знаеш. Детски му работи.

Та така, де...аз днес ще ви кажа наздраве, понеже моите момчета станаха на 3. :)  :balk_14: 

Tonette, добре дошла сред нас!  :balk_64:

С удоволствие се нареждам под близнашкия прашец на Нияна. :)
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #571 -: Септември 17, 2015, 22:34:46 pm »
Алииииис, да са ти живи и здрави чудесата! Още две ли искаш ти???
На детенцето няма смисъл да се отговаря! Тя НЕ ЧЕТЕ какво и отговаряме, няма вече да се хващам на въдичките и, да си пише колкото иска. Прави ми впечатление колко много усмивки има в предпоследния ми пост, спирам с ,,наздраве"-то!
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #572 -: Септември 17, 2015, 22:40:12 pm »
 :bighug: Благодаря за посрещането!
Вземам си от прашеца  :crossfingers:

Ама,  моля ви се -да не вземе да изгоните Тедитоо /Детенцето/ .
То си е скучно без нея. В БГМаммата отдавна не е списвала и се изпокараха хората :lol:
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #573 -: Септември 17, 2015, 22:48:38 pm »
Ама,  моля ви се -да не вземе да изгоните Тедитоо /Детенцето/ .
То си е скучно без нея. В БГМаммата отдавна не е списвала и се изпокараха хората :lol:
Остави, тука само некви драми около нея...няма кой да я изгони, пише си детето. В началото всички нови потребители и съчувстват. Пишат и съвети, тя обаче си знае нейното. Хем знае всичко и си позволява да съветва някои момичета, хем постоянно прави глупости и задава въпроси, на които чудесно знае отговорите. Затуй периодично си ,,Омкаме" тука и и се радваме ;)
Пак дописвам :) Детенцето е мирудията на наща манджа. Без нея, нищо няма да е същото! Темата ни е прекрасна, защото всеки има място в нея с чудатостите си :)
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 22:50:52 pm от Калия »
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #574 -: Септември 17, 2015, 22:51:11 pm »
Тонет, пиша през тел и не мога да ти пратя линкове, но като влезеш в календара отляво някъде пише "лентички". Там е инструкцията, която търсиш.

През телефона не е отляво, а е отдолу.

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #575 -: Септември 17, 2015, 22:58:42 pm »
Калия, знам й историите още от преди 1 година  :D
Само 1 въпрос не ми дава мира около нея - проекто бащите / защото отначало беше друг/ , знаят ли че правят бебе :secret:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #576 -: Септември 17, 2015, 23:01:03 pm »
Кали, права си, че срещу пръчка не се скача, НО пък се намира начин да се "победи" или "надхитри" пръчката :) в това предаване, дето раждат, без да знаят, че са бременни, веднъж една жена на 46 роди, а била в менопауза от 4-5 години. Понякога има разни яйцеклетки заспали, НО трябва по-редовен кекс явно :)

Така че, със или без симптоми, чудеса стават. По-важно е да се увладеят хормоните, да се минимизира стресът, да ядем здравословно, да се смеем повече, да мечтаем и тя природата си знае работата :)

Аз вчера многк св бях отчаяла, ама днес ми дойде музата. Даже си мисля, че наистина е добре да намерим специалист и да замразим ембриони, че то времето не чака... И като се сетих, за варианта със замразяването и се успокоих :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #577 -: Септември 17, 2015, 23:01:37 pm »
Кали, губя се, ами..още влизам в ритъм. Мама си замина на село и сега всичко на мен падна - тя поне в домакинството ме отменяше. ММ помага, ама то мъж..не си ли свършиш сама една работа. Та, влиьам в ритъм -с две котки, бебе и мъж.  :lol: Открадвам по някоя минутка и за вас и за сън и за Малката булка( срам не срам -лятото покрай майка ми се зарибих) , за Бай брадър ( той нещо не ми е интересен и върви само, като фон) и за Х фактор. Тази година до концертите достигна едно мое много скъпо момиче. Та тая година и смс ще пращам пък вас ще ви агитирам да я гледате. :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
Алис, на много личен ден си се окотила. Как се казват съкровищата? Да са ти живи и здрави и много да ви радват
Тонет, добре си дошла и в най-скоро време да се похвалиш с положителен тест.
Аз пък чакам Ягодка да каже как е минал прегледа в Ню лайв.
Смайли, дали вече замина да бебеправи в Турция? Че те бебетата ставали по почивки. В тая връзка Ария нищо не е казала откакто се върна от Гърция.
Павла, стартирахте ли вече с бебеправенето?



Всеки миг е още един шанс...
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #578 -: Септември 17, 2015, 23:02:37 pm »
Майче стана моята работа. Да питам също, лелката дойде преди малко, трябва да я отбележа утре нали? Съжалявам за постоянните въпроси, просто всичко ми е много ново. Обещавам да не съм една от ОМММ-предизвикващите :D
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #579 -: Септември 17, 2015, 23:06:40 pm »
Сега в самия календар си оправи настройките така, че да споделяш графаката си, защото не се вижда.

Синеочке, то и ние заминаваме на почивка в събота, ама няма да бебеправим. Даже ще забраня кекса на ММ, ей тъй, напук, че ми лази по нервите тия дни :lol: