Ех, любимата ми кексуална темаааа
Ние когато сме сами (което се случва доста рядко) кекса е по подразбиране
Лятото пък го бъркахме когато моичкия си дойде от работа, а дребното е навън. Най-често се питаме ,,ще влизаш ли в банята"-това е знака
Такива сме си ние, може преди половин час да сме се къпали и двамата, но преди кекс задължително се къпем пак
Сега ме накарахте да се замисля, че ме чака голяма суша, хахахха-като почне учебната година, малката ще си е постоянно у дома ( с изключение на някой уикенд, също много рядко). Единствения вариант докато и направим стаята, ще е кухнята
и то след като сме убедени, че детенце е заспало. Само дето ние толкова каталясваме, че обикновено ни е трудно да я дочакаме да заспи
Който ни знае, бебе ще правим, ужас!
Ние последната година бяхме зарязали бебеправенето заради моето Хашимото и това, че не правехме често кекс не беше проблем. Но сега, при положение, че отново сме се заели с тежката задача....не знам просто! Абе...няма начин да няма начин
Пропуснах да отбележа, че моя мъж е абсолютно запознат с всичките му там термини-О, Я, ЦС и т.н, та, един от сигналите е ,,Днес съм в овулация" и той си знае, че няма мърдане
дори и да не съм ( в повечето случаи не съм), това означава покана за какс
Това ни стана традиция след като гледахме един филм, в който жената си правеше постоянно тестове, мереше БТ и звънеше на мъжа си с думите,, бързо си идвай, че съм в О" и той хукваше с колата. Та...де на майтап, де на истина...това е положението