Привееет, тук съъъм! Благодаря, че мислите за мен!
Бях се настроила да ви опиша всичко, което ми се случи днес, но нещо изведнъж грохнах като се прибрах и ми се доспаааа. Цял ден нищо не бях яла и като се прибрах вкарах една баница-най-вкусната на света, мъжо снощи я прави. Е, после и кекс прави...не ме мислете
Резултатите са отлични. Абсолютно нищо ми няма на хипофизата!
Искам да ви кажа, че през цялото време (около 10-15 мин) бях със затворени очи и си мислех за хубави неща. За сватбата си си спомних, за раждането си и .......за вас! Повтарях си, че сте с мен, че ми стискате палци, а когато тоя ми ти космически кораб се разтресе си представих, че излитам към по красив свят. Нещо като визуализация си направих и май лекинко успях. Да ви кажа, който си е паника си е страшно. На главата едно като скафандър ми сложиха...Викам на лекарката, ако крещя ще ме чуете ли? Тя явно усети, че ме обзема паника и ми даде едно топче, дето да го натисна ако се смарангясам нещо. Е, не го натиснах, герой съм! Ох, лягам малко да дремна до като си дойдат мойте, че наистина съм каталясала. После ще мина да ви видя.
Лили, кастрирай, ще почне много скоро! Аз и двамата съм ги клъцнала и нямам никакви грижи.
макииии, ща убия! Искам и аз НУТЕЛА!
Ади, ще ти мине кривото, споко!
Пък на жен днес ми беше изключително смешно. От момента на тръгване от нас, че чак до като се прибрах. Ето още едно доказателство, че не съм уред! Доки каза: Нищо ти няма на главата, пък аз я поправих: Нищо ми няма ВЪВ главата
Благодаря ви мили момичета за това, че ми давате сили и кураж и че днес бяхте с мен! Беше изключително важно!!! Благодаря!