0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #940 -: Септември 27, 2015, 14:44:05 pm »
Добро утро и от мен, трудна работа е висенето тук уикендите, щото все сме на някъде, а и с всички е така. Утре съм сигурна, че докато се събудя и ще сме в новата тема от писане и разказване кой как е изкарал почивните дни :)

Калия, голям смях, това направо си е за най-смешните домашни клипове. И аз съм имала котка като дете, ама такъв номер не ми е идвал наум  :lol: браво на Никол, голяма изобретателка е :)

Кали, вчера и аз бях с ПМС и си мислех за теб, щото май заедно газихме лозята с теб този месец. Много се притесних от тези лелчински симптоми, щото и при мен доста рано, но днес ги няма и се успокоих. Вчера май бях пълна с газове, ама следобед като успях да си свърша добре работата в тоалетната и тази тежест и болки в яйцата изчезна. Може би пълните черва притискат яйчниците и затова болят...знам ли...

За мен симптом за бременност ще е болки в гърдите, защото и двата пъти доста изявена болка имах. Засега нищо...но според ФФ нямам нито един х в опитите и цикъла е обречен... Аз обаче не спирам да се надявам и вярвам в чудеса... Според ФФ закъснение ще имам на 2ри октомври. Дано закъснее 9 месеца вече...

За какви гъби се пие антибиотик? Тук гъби са само кандидата, дето по принцип си живеят в нашия организъм, но ако прекалим с въглехидратите и се размножават. Тук ги наричат ферментационни инфекции и се лекуват с диета, пробиотици и клотримазол.

Аз винаги ги имам, при мен са хронични и се отказах да ги лекувам. Течение никога нямам, нито пък сърбеж, но всели път като ми взимат секрет те са там. Последния път ми казаха, че щото съм много суха долу и затова не минават. Нямам достаъчно мукус, който да играе ролята на предпазен слой на лигавицата. Но аз съм с имунодефицит и това е един от симптомите, така че при мен няма смисъл да лекувам тази ферментация и си бебеправя с нея...

Антибиотици май се пият за други работи, не за гъби.
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #941 -: Септември 27, 2015, 15:39:16 pm »
:) маки, не ни е скучно хич :)
Аз до колкото знам, гъби се появяват след прием на антибиотици...
Що се отнася до ПмС, никакви нямам....сутринта като писах, че идва лелката, ме болеше корема и бях убедена, че ще цъфна, ама до момента нищо няма. Иначе гърдите ми са спокойни и нямам все още никакви пъпки (обикновено пъпките са част от комплекта ,,пмс"). Изобщо не искам да се навивам, че може да съм забременяла от веднъж :D , ако дойде, дойде! Ако не, ще си имам юнско бебе, хехехеееееееееее...мечти..
Къде са останалите? В това време освен бебета, какво друго се прави???
« Отговор #942 -: Септември 27, 2015, 15:50:02 pm »
Аз съм на диета. Няма кекс и гледам романтични филми :-)
« Отговор #943 -: Септември 27, 2015, 18:07:33 pm »
Антибиотикът ми е изписан от АГ заедно с глобули заради резултат от МБ "бактериална вагиноза". Трябва да се направи лечение макар да нямам течение, предвид това че ще се прави изследване за проходимост на тръбите и да се избегне инфекцията да мине "нагоре", както се изрази лекарката.

По време на лечението и няколко дни след това и ние сме на диета откъм кекс, но след това ще ми е евентуално О и се чудех дали да я гоним да я хващаме или да пропуснем
« Отговор #944 -: Септември 27, 2015, 18:15:30 pm »
Как сте прекрасни девойки? Аз тези дни си съм постоянно на работа и лекции и нито мога да си оправям календара, нито да ви чета и да пиша, нооо ей ме на
Радвам се за всички ви, които имате надежди. Моите нещо май почнаха да отшумяват, защото леко започвам да усещам напрежение ниско долу в корема и след два дни по принцип трябва да ми дойде и като гледам натам отиват нещата, ама... каквото такова.
Надявам се сте успели уикенда да си починете.
Усмивки на всички виии :) :P
*
« Отговор #945 -: Септември 28, 2015, 05:05:26 am »
Момичета, утре всички да сте на линия, усмихнати, заредени с положителни мисли и енергия :) пускам ви снимчица на лунното затъмнение --> нека след затъмнението завалят положителните тестове...

Лека нощ...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #946 -: Септември 28, 2015, 07:21:48 am »
Добро утро на всички! Дано утрото ви е по-добро от моето, аз изненадващо се сдобих с цикъл  :( по никое време. Стискайте палци гадовете да са се изчистили и да стартирам и аз най-накрая.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #947 -: Септември 28, 2015, 07:24:10 am »
Добро утро :)

Загубих ви следите малко, че в събота закрихме сватбения сезон - бяхме на една прекрасна сватба и въобще не ми беше до бебеправене, а и моята надежда никаква я няма за този месец. Не си бяхме вкъщи, та си забравих термометъра и фолиевата киселина даже...

Чакам и аз някой положителен тест, обаче, вярвам, че думите ми в началото на месеца за доброто ми предчувствие, ще се сбъднат!

« Отговор #948 -: Септември 28, 2015, 09:59:34 am »
Хайде, момичетааа!
Ето я закускатаааа  :D
Идва заедно с много усмивки и хубаво настроение, с което да се заредим за седмицата!
Да си пожелаем сбъдване на нашите съкровени желания в най-подходящия момент!
Я да ви видя усмивките? Е, така вече е по-добре  :lol:

*
« Отговор #949 -: Септември 28, 2015, 10:13:50 am »
Добро утро, момичета!

Няма ли някоя от вас да се похвали най-накрая с положителен тест?  :D

Аз от своя страна мога да се похваля със стомашо-чревен дискомфорт, за който се надявам, че не е от върлуващия вирус, а е ултра ранен признак на бременност  :lol: Ама като си гледам температура - никакъв шанс... Въпреки че доверие на моя термометър му нямам....имам го поне от 7-8 години, ако не и повече, и батериите не помня някога да са му били сменяни....

Иначе снощи сънувах, че съм бременна и от сутринта само това ми е в главата, а все пак съм на работа и няма да е лошо да свърша туй онуй :)

*
« Отговор #950 -: Септември 28, 2015, 13:24:31 pm »
Каква страхотна закуска..как да не си бодне човек!
Аделия, много хубаво сте направили. Забавленоето отпуска и стават разни чудеса ;)
Това мрачно време съвсем ми скапа настроението и само спинкам и гледам малката. Почнахме с разходките,ама това дъждовно време уби всичко..
Кали, успя ли да идеш на работа с лодка? Чух, че при вас голям дъжд е паднал.Дано сте добре.
В дъждовно време най-обичам да кекся, ама пусто още съм с гадните лохии.
Колкото до + ТБ сигурна съм, че много скоро ще видим, ако не няколко то поне един.

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #951 -: Септември 28, 2015, 14:04:38 pm »
Добро утро, момичета!

Няма ли някоя от вас да се похвали най-накрая с положителен тест?  :D

Аз от своя страна мога да се похваля със стомашо-чревен дискомфорт, за който се надявам, че не е от върлуващия вирус, а е ултра ранен признак на бременност  :lol: Ама като си гледам температура - никакъв шанс... Въпреки че доверие на моя термометър му нямам....имам го поне от 7-8 години, ако не и повече, и батериите не помня някога да са му били сменяни....

Иначе снощи сънувах, че съм бременна и от сутринта само това ми е в главата, а все пак съм на работа и няма да е лошо да свърша туй онуй :)

Здравейте,момичета.
Доста сте изписали тези дни.... не мога да изчета всичко,но заберязах,че Aeryn е сънувала страхотен сън и бързам да я поздравя  :)
Силно се надявам да се сбъдне съня ти,предвид хубавата графика (макар и непълна)  :)
Желая на всички прекрасен ден,зареден положително,напук на лошото време навън.
При мен нищо ново- чакам 03.10 да започна бебеправенето с пълна пара  :)  Нов месец- нов късмет  :)
Този месец няма да ходя по прегледи,ще действаме както можем, пък да става каквото ще   :goodluck:
*
« Отговор #952 -: Септември 28, 2015, 16:14:53 pm »
Лилинце  :bighug: стискам палци да са се изчистили фоликулите и да ви дадат зелена светлина за стартиране на процедура.

Колко дни ти беше цикъла? Моя още го няма, днес е 9ти ден след последния контакт, реално погледнато, шансът за зачеване е под съмнение, ама пусти надежди и вяра в чудеса не ме оставят да си чакам спокойно закъснението...

Хубав ден на всички   :balk_184:

« Отговор #953 -: Септември 28, 2015, 16:38:24 pm »
Ехоооо,

Къде сте, мацки?

Следобедно ви черпя с това симпатично капучино.  :wink:

Лили, дано всичко се е изчистило и да стартирате! Стискаме палци!

Маки, добре че е тази наша вяра в чудеса, да ни крепи. Може пък съдбата да ни изненада приятно :)

Айрин, пожелавам ти от сърце да е добра поличба съня ти!

А къде ми се губи Кали-портокали?

На всички, които стартират отново бебеправенето в новия цикъл, много късмет и ха дано да ни изненада някоя от мацките в темата с положителен тест, че то цялата тема изписахме, скоро ще се местим в нова. Дано да е направо в бременната  :stroller:

« Отговор #954 -: Септември 28, 2015, 17:33:55 pm »
Оох, тука е Кали, здравейте :) Тука снощи голяма буря, голям дъжд, страшно си беше. Някъде много близко падна гръм. Котарака се скри зад дивана, кучето трепери под масата (уж ловджийска порода), ние треперим с бира в ръка.....спря телевизия, интернет, теленор....по стълбите текат водопади, строшени стъкла между етажите.....Е, днес вече броят щети, влязохме в новините, ама аз още нямам нито тв, нито нет. Добре, че е телефона с мобилните данни...Хора, на мен сутринта ми зацапа леко и нищо няма цял ден. Не се надявам на нищо дв, ама тези хормони явно тотално са се побъркали....(това беше за да не е само спам). Чакам техници уж, ама да видим. Не мога без компютърааааа :(
« Отговор #955 -: Септември 28, 2015, 17:42:09 pm »
Ау, Кали, страшно е било, радвам се, че няма щети при вас.

На мен май ще ми идва, утре чакам по принцип, но ме е започнал класически ПМС, точно като след 1 час да ми дойде...

« Отговор #956 -: Септември 28, 2015, 19:24:51 pm »
Щети има, но слава Богу, не е нещо страшно. Домофоните са ни изгорели от токов удар явно и в целия район няма активен интернет и телевизия. От кабеларката нямат идея какво се е случило, дали всички рутери са изгорели или има някаква повреда в някое централно табло...явно тази вечер ще сме без телевизия. Имам едно филмче на флашката и го гледаме за не знам кой си път, така без телевизор е като .... На мм от телефона пуснахме нет на компютъра, но и той в един момент ще спре....еее@аси....направо като във филм за края на света сме, ужас, а е само един дъжд!
*
« Отговор #957 -: Септември 28, 2015, 20:18:18 pm »
Лилинце  :bighug: стискам палци да са се изчистили фоликулите и да ви дадат зелена светлина за стартиране на процедура.

Колко дни ти беше цикъла? Моя още го няма, днес е 9ти ден след последния контакт, реално погледнато, шансът за зачеване е под съмнение, ама пусти надежди и вяра в чудеса не ме оставят да си чакам спокойно закъснението...

Хубав ден на всички   :balk_184:
Maki този месец направо не знам какво ми се случи ... цикъла ми беше 19 дни, първата фаза стабилно 36.4, втората фаза се вдигна средно на 36.8 и продължи само 8 дни  :( Нищо не разбирам, такъв къс цикъл не съм имала никога. Такава депресия ме е налегнала, имам чувството, че критическата наистина чука на вратата. Пък и цикъла ми е пак оскъден, сигурно фоликулите още са си там. Прегледа ми ще е в петък, няма да има стимулация този месец, но ще си пусна на 2-3 ден едни хормони, ако случайно задържаните са се изчистили ще искам да се следим и ако има шанс за ЕЦ да пунктираме. Не мога повече да чакам, ще се побъркам  :(
И аз като Aeryn сънувах, че съм бременна или нещо подобно. От класа в гимназията имам още няколко съученички, които не са родили. И сънувах, че имаме среща на класа и виждам една от тях бременна с голям корем и ми вика айде давай само ти остана без деца  :( Толкова гадно ми стана и сутринта ... цикъл

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
« Отговор #958 -: Септември 28, 2015, 20:35:02 pm »
Лилинце, дали е възможно на 8 ден оскъден цикъл да е ИЗ? Никаква критическа не искам да чувам  osi_6

Ох, не знам какво да кажа... Аз след 11 години неуспешни опити 2 пъти правих секс и 2 пъти забременях... Сега вече 6 месеца кекс без успех --> а очаквахме, че ще стане пак от първия път. На какво се дължи това не забременяване не знам...

Но знам, че ще сме бременни и ще гушнем своите рожби в най-скоро време, затова никакво отчаяние.

Аз сутринта се събудих в лошо настроение и върха на бора беше един злобен имейл от бившия...направо ми идваше да се гръмна. Съседката ми се обади (тази от Индия), че с нейна приятелка ще си правят медитация по скайп и ако искам и аз да се включа... Ами ХИч не ми беше до медитация и не исках, но насила казах ДА. Сега по-добре се чувствам :) не се е решил проблемът с бившия, но медитацията не е за решаване на проблеми, а по-скоро да не разрешаваме на проблемите да ни правят нещастни. Поне така аз го разбирам...

Аз пък одеве един жълтеникав "сопол" на бельото забелязах. И миналия месец имах такъв сопол преди да ми дойде МЦ. А преди не съм го имала. Чудя се дали е ЦС? И на какво се дължи. Не е безцветно като при О, но е разтегливо и хлъзгаво...

Лили, стискам палци в петък да получиш добри новини от хормоните и УЗИ-то :)

« Отговор #959 -: Септември 28, 2015, 20:47:30 pm »
Здравейте момичета.

Може ли някой да ми погледне графиката, нещо тази температура не мога да я разбера. Вчера 36.8, а днес 36.1. Има разлика и в часа на мерене де - вчера в 10, а днес в 7.
Благодаря предварително