Добро утро и от мен, трудна работа е висенето тук уикендите, щото все сме на някъде, а и с всички е така. Утре съм сигурна, че докато се събудя и ще сме в новата тема от писане и разказване кой как е изкарал почивните дни
Калия, голям смях, това направо си е за най-смешните домашни клипове. И аз съм имала котка като дете, ама такъв номер не ми е идвал наум
браво на Никол, голяма изобретателка е
Кали, вчера и аз бях с ПМС и си мислех за теб, щото май заедно газихме лозята с теб този месец. Много се притесних от тези лелчински симптоми, щото и при мен доста рано, но днес ги няма и се успокоих. Вчера май бях пълна с газове, ама следобед като успях да си свърша добре работата в тоалетната и тази тежест и болки в яйцата изчезна. Може би пълните черва притискат яйчниците и затова болят...знам ли...
За мен симптом за бременност ще е болки в гърдите, защото и двата пъти доста изявена болка имах. Засега нищо...но според ФФ нямам нито един х в опитите и цикъла е обречен... Аз обаче не спирам да се надявам и вярвам в чудеса... Според ФФ закъснение ще имам на 2ри октомври. Дано закъснее 9 месеца вече...
За какви гъби се пие антибиотик? Тук гъби са само кандидата, дето по принцип си живеят в нашия организъм, но ако прекалим с въглехидратите и се размножават. Тук ги наричат ферментационни инфекции и се лекуват с диета, пробиотици и клотримазол.
Аз винаги ги имам, при мен са хронични и се отказах да ги лекувам. Течение никога нямам, нито пък сърбеж, но всели път като ми взимат секрет те са там. Последния път ми казаха, че щото съм много суха долу и затова не минават. Нямам достаъчно мукус, който да играе ролята на предпазен слой на лигавицата. Но аз съм с имунодефицит и това е един от симптомите, така че при мен няма смисъл да лекувам тази ферментация и си бебеправя с нея...
Антибиотици май се пият за други работи, не за гъби.