Кали, изобщо нямах предвид теб, сакън и аз като Синеочка и останалите се МОЛЯ да останеш и да не си втълпяваш глупости в сладката глава
ако трябва някой да напуска, по-скоро аз трябва да се махна, защото явно не се вписвам в гуповия тон
Синеочка, права си, но точно тук си мисля, че грешим (това не е срещу теб, да не си помислиш, че като споменах твоето име, нещо..., към ВСИЧКИ обръщам моето ОБЯСНЕНИЕ
--> НЕ трябва да се надяваме и да очакваме, че някой ще се промени или помъдрее. Ние можем да променяме единствено СЕБЕ си. И ако не можем да променим себе си така че да "подминем" ситуация или конфликт, какво право имаме да очакваме каквато и да е промяна в ближния. НО пък тук пак има конфликт --> аз се надявам и апелирам към НАШАТА промяната
а би трябвало да гледам само СЕБЕ си
Относно bullying-a, ние не се отнасяме една към друга по начина, по който се отнасяме с човека, по подразбиране. Това си е bullying. Дори и като си пускаме шеги и задявки по адрес една на друга, я за кекс, я за лозе, я за нещо друго, е забавно, а не грубо ... Постът на Кали, относно разположението на вътрешните органи и т.н. беше весел и забавен, но ЧЕСТО коментарите, относно дадения потребител са доста подигравателни.
Затова написах поста, а не за да обвинявам този или онзи в bullying. Само се замислете: колкото и да е неадекватна, ТЯ никога не се е отнесла с насмешка към нас, а ние сме тези, които и се надсмиваме. Затова апелирах към игнор...
АМА явно и мен хормоните ЯКО ме ТРЕСАТ...
Синеочка, много е трудно човек да се сблъска и да преодолее загуба, дори НЕчестно (защо пък точно ний), едва ли се забравя и примирява напълно с подобно изпитание, но като си гушне бебето човек и другото вече остава някак на заден план. И мен това ме крепи --> надеждата, че един ден ще гушна моето бебе и всички мъки и загуби по пътя към щастието ще направят срещата ми с бебе още по-сладка.