Синеочка, щях да падна като прочетох коментара си до Тедито, хаха! ММ --> ужас
обяснявам си го само с това, че беше 6 сутринта и с едното око бях полузаспала. А и в англо-говорящите форуми, съкращението за ММ не се променя, независимо за чий съпруг става дума (там казват dh, което е скъпият съпруг, т.е ако аз говоря за моя, ще кажа на английски "моя СС (скъп съпруг), а ако говоря за твоя ще кажа "твоя СС", т.е СС винаги остава непроменено и от там съм се объркала и ММ изобщо не си го превеждам, а направо си знам, че ММ значи мъжа, а пък чий, не съм се замисляла, хаха).
Звездичка, цун и гуш... не знам седмица по-рано дали се брои за МЦ или за ИЗ?! Доста ли е обилно кървенето?
За басейна питах, само, щото Синеочка спомена, че по време на бременност не се влиза в басейни, а Звездичка прави ранен ТБ, за да знае "по колко време да стои във водата" по време на почивката
Ние не сме сме сменяли часова зона, просто от север летяхме на юг
Но може от летенето да е било, днес съм добре и нямам главоболие. Пробвах басейна. Никакви хазарти не сме правили, Синеочка. Ние във Вегас отидохме и никакъв хазарт не играхме, а камо ли някъде другаде да се престрашим. Единственото, което във Вегас направихме беше 2 долара за ротативка, 4х50 цента завъртането
нищо не спечелихме естествено
Кекс не сме яли от онзи ден, сега чакам да се появят бременни симптоми
Кали, ясно, че не се го правили на лозето, ама на всички ни се прииска, май, да пробваме на лозето, много добре звучи, като в някой стар италиански или френски филм, берат гроздето, после влизат вътре в кацата (огромна и кръгла, като дървен басейн) да го мачкат и после правят кекс като луди