Вземи шуър чек писалка,винаги е бил точен !
"точен" като твоите положителни тестове ли?
Tedichkа изчакай според мен малко и ако се съмняваш отиди на един кръвен.Аз винаги в такива случаи съм се притеснявала от друго - ами ако има бременност и това кървене е заради нисък прогестерон? Ако зная преди кървенето,че съм бременна,ще взема мерки и няма да се стигне до изхвърляне на плода.Макар че има и друго,може ембриона да е некачествен и при всички случаи да не се развие,но поне ще съм направила необходимото.
Момичета един въпрос от мен - знаете ли дали задържаните фоликули произвеждат естроген? На мен днес Т ми беше 33,8 дори нямам такава стойност на скалата на ову календара....
Maki напълно е възможно предишното да не е било О, а сега да имаш О. Господ си знае работата,стискам палци този път ММ да се е представил добре.
Също така момичета моля ви не си внушавайте мисли за критическата,аз по всички медицински правила съм официално в критическата.Въпреки това си имам МЦ , ЦС, желание за секс,нямам горещи вълни , имам фоликули и тн.А вие сте къде къде след мен,така че търсете си проблемите другаде,вие не сте в критическа!