0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #580 -: Септември 17, 2015, 23:09:54 pm »
Майче стана моята работа. Да питам също, лелката дойде преди малко, трябва да я отбележа утре нали? Съжалявам за постоянните въпроси, просто всичко ми е много ново. Обещавам да не съм една от ОМММ-предизвикващите :D
Да, от утре я пиши!
маки, гледам ги аз по ТЛС-то и се чудя да се смея ли, да плача ли...ех, шарен свят-чудеса стават всеки ден :)
Синеочке, не се оплаквай, че да не ти кажа моя пес снощи какво направи (още едно наздраве и ще разкажа на всеослушание)! Бебе, мъж и котки-блаженство! Кекса почнахте ли го вече???
Ади, не съм чела назад, какво става с теб? Плочките залепихте ли? Ами марките ;) ?
Ей, тука на чат го обърнахме, добре, че ни търпят модовете, благодаря, за което!
Ади, пак сме писали заедно :) знаеш ли как ще ти оправи нервите твоя, само не се дърпай много, пък белким се върнете трима от почивката!
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 23:11:42 pm от Калия »
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #581 -: Септември 17, 2015, 23:12:13 pm »
Благодаря ви много за пожеланията, момичета!  :bighug:
Синеочка, Даниел и Павел се казват. Наистина датата е много хубава. Интересното е, че те сами си я избраха. Родени са със секцио, но просто тръгнаха да излизат...40 дни по-рано.
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #582 -: Септември 17, 2015, 23:22:16 pm »
Ми да си направим две теми:
"Правихме опити за бебе преди кафето" и
"Ще правим опити за бебе ...след  ракия и салата" и така да изпускаме парата :-)
п.п  че аз два месеца няма да меся кекс и ще развалям дисциплината докато не ми се скарате :-).
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 23:25:15 pm от Hris_80 »
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #583 -: Септември 17, 2015, 23:26:58 pm »
Ми да си направим две теми:
"Правихме опити за бебе преди кафето" и
"Правим опити за бебе ...след  ракия и салата" и така да изпускаме парата :-)
п.п  че аз два месеца няма да меся кекс и ще развалям дисциплината докато не ми се скарате :-).
Аз съм ,,за" за второто предложение :) че то при нас секса е мираж вече, пък за преди кафето пълен ЪпсурТ :)
Ти два месеца, пък аз.....сигурно чак за нова година :)
И аз ще развалям дисциплината с теб, до като не ме изритат ;)
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #584 -: Септември 17, 2015, 23:31:31 pm »
Алис, ти си крадечка - това са имената на моите мъже близнаци( дето ще ги правим след Александра). Няма майтап! Любими имена са ми Даниел/Данаил и Павел. Да са живи и здрави и скоро батковци на една малка сладурка.
Кали, тц -за мен кексът още е мираж - с лохии съм  :? Ама ММ точи бъркалката броил ги още 26 дни. Хах. То и аз имам мерак, а казват, че след раждане изчезвал. Ама аз съм лъв нимфоман...и май да ви кажа тия дни много взе да ми се дояжда кекс.
Аделия, я не го мъчи майстора, на почивка си е друго..и кексът по-добре се изпича и яйцата по-пресни идват и бъркалката по-добре ги разбива. 8)
Зелен чай, един и същи въпрос ни мъчи. Мен ми е повече тъжно, отколкото смешно. Аз затова й дадох непоискан съвет за таткото...


Всеки миг е още един шанс...
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #585 -: Септември 17, 2015, 23:37:26 pm »
Бе какви 26 дни бе, момиче младо?!? Я му давай на човека, стига си го мъчила! Убедена съм, че само малко цапаш, пък и ,,на кръв" ставали най-бързо бебоците!
Аз си лягам!!! Утре ви чакам на кафе в 7.15 точно! Лека и любовна нощ! Някой да забърка един кекс и заради мен, ууууухаааа-с поне 5 яйца и мнооооого захар :) Ааааеее, бай!
*

    Starshine

  • ***
  • 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #586 -: Септември 17, 2015, 23:38:46 pm »
Ееее, то бива, бива... Ама вие вече прекалявате! Яяя, дайте тук една чаша и една вилица! И аз сядам на почерпка, ааамаха!  :lol: Човек да не отсъства за 2 часа - вие сте изписали цялата тема.  :P
Тонет, добре дошла, и бързо да забременяваш, ей!  :P Никакво размотаване тук. Виж ги мадамите тук, уж бебеправят, а на ракия и салата сядат...  :lol:
Ох, и аз минавам под прашеца! Искам! Искам! Ммм! Дано съм се напудрила достатъчно.
Маки, Кали, радвам се да ви видя така активни днес, подействахте ми успокояващо.
Манджата с мирудия, да ви кажа, бях решила съвет да и давам. Щях да си наруша обещанието да не пиша зя нея, ама нещо ме хвана нервата и като я видях, че пак не вдява и само и теглих едно оммммм-кане! :oops:
Хайде. Стискайте ми палчета за утре, заредила съм се с един ШуърЧек и ако предизвика някакви съмнения - ще отида за кръвен, че в събота и ние заминаваме на моренце.
Хайде, наздраве на всички!  :D




Quiet people have the loudest minds.
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #587 -: Септември 17, 2015, 23:44:21 pm »
Тамън да натисна търн оф-а и викам, чакай за последно да видя ко става :)
Старшайн, ся няма да спя да те мисля, ей! Радвам се, че все пак имам някаква роля тук, макар и развеселяваща :) Ууууутре среща в 7:10 тук!Кафето ще е от мен, а в замяна искам отчет и + тест, ясно???
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 23:48:44 pm от Калия »
*

    Starshine

  • ***
  • 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #588 -: Септември 17, 2015, 23:50:36 pm »
Слушам и изпълнявам, Кали! :D Само за часа не обещавам - с моя малък Звездичко обичаме да си поспиваме поне до 8:30-9:00.  :lol: Добре, че се е метнал на мен със спането до късно! :oops: :balk_126: :balk_126:




Quiet people have the loudest minds.
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #589 -: Септември 17, 2015, 23:56:00 pm »
Айде едно последно наздраве  :drunk:
След толкова салата утре  Ъпсурт да стана 7.10ч   :-) Ще разваля дисциплината с едно слаабичко кафенце с мляко мааалко по-късно.
Стискам палци   :crossfingers: за радост утре yahoo_33
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #590 -: Септември 18, 2015, 00:09:35 am »
Звездичка, стискам палци за теста!

Кали, много ми е рано 7:15 с тази часова разлика, ама ще съм тук утре по ракийно време, за последно, че после заминаваме в командировка. Като погледнах, че в Атланта е 30 градуса, а нямат океан и лошо ми стана :(

Ади, и аз на моя помниш ли как му се бях заканила вчера... Но днес ми мина и реших, че в командировката ще му пусна, ако си поиска  :oops:

За пола на бебетата и аз много се вълнувах преди...но сега вече е важно да се родят живи и здрави, че с моите проблеми, докато не ги извадят от мен, риск за загуба има :( Много се чудя какви са били бебетата, които загубих --> дали руси като ММ или оранжеви като мен, дали мъжки или женски и т.н... Но знам, че следващия път не бих се чудила за пола, а дали ще оцелеят...

Аз едно време съм раждана по времето, когато първото бебе трябва да е мъжко... Е, не знам дали са били разочаровани родителите ми, но аз по никакъв начин не се чувствам ощетена, че съм жена... Моя близка приятелка пък 3 момчета и за последно пробваха за женско, ама 4 мъжки станаха... И там разочарование имаше, ама бързо отмина :)

Така че, каквото дойде, само да се роди живо и здраво :)

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #591 -: Септември 18, 2015, 00:44:35 am »
......... На мен не донесе късмет,но пък има плюсове това,че не стигнах до пункция.Беше спукано фуликолчето.
Поне видях и разбрах какъв е реда и следващия месец няма да съм в неведение.
Бях малко развълнувана и притеснена,сега съм ок вече.
Резултатите от вирусологията са ми перфектни,т.е отрицателни.
Далинда, може и за добро да е било  :), ха дано се получи спонтанно, стискам палци  :)


Tonette, добре дошла!  :)
« Последна редакция: Септември 18, 2015, 00:55:06 am от marsi »

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #592 -: Септември 18, 2015, 00:54:32 am »
Хмм..Марси, сега погледнах по-сериозно и аз графиката за Прогестерона и лигавицата. И се зароди един въпрос в мен - каква лигавица е подходяща за зачеване?
Сега по спомен, моята точно когато видяхме, че фоликулите са овулирали (надявам се да се изразявам правилно) беше някъде 2 см. Но това е по спомен. После ще погледна със сигурност. Надеждата ми се завръща по малко, че този месец пък може и да са се случили нещата. Така де, от 2 фоликула, все в единия би трябвало да е имало качествена, годна яйцеклетка. Стига лигавицата сега да не ме предаде. :lol: Понеже плувците със сигурност са били по местата си.  :lol:
Starshine, като един минимум поне 8мм трябва да е. Аз имах проблем с лигавицата и дълго време я проследявахме и търсихме варианти да порасте, та док. ми беше казвала, че ако доближи 8мм правим ЗЕТ. Но ако лигавицата си нараства както трябва, добре е да е повече. Моята преди това достигаше към 12мм.
20мм ми се струва доста, но може и да не си запомнила правилно. Желая ти положителен тест и да не ти се налага повече да ги мислиш тия неща  :)

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #593 -: Септември 18, 2015, 02:15:04 am »
marsi ти си по-наясно с хормоните и затова ми се искаше да те питам знаеш ли каква е връзката между имплантационния прозорец и прогестерона? На последния преглед док се опита да ми обясни нещо, но май не го схванах. Ставаше въпрос за това, че прогестерона трябва да е под или над (това не го помня)1,5 след овулация, за да може лигавицата да е рецептивна. Може би ставаше въпрос да е под 1,5 защото ако е над - лигавицата била презряла и имплантационния прозорец бил затворен. В такъв случай дори да се направи трансфер нямало да има резултат. Също така не помня дали ставаше въпрос за прогестерона преди, по време на или след О ... абе който има инфо няма да е лошо да я сподели  :oops:
lilibell, вероятно е имала предвид под 1,5. Доколкото знам така трябва да е при стимулация - да не надвишава тази стойност при последното изследване преди Прегнила. Не съм сигурна дали има изискване за същите стойности при спонтанен цикъл.
В тази тема има споделяния на момичета за нивата на прогестерона преди пункция и е обсъждан този въпрос: Изследване на прогестерон по време на стимулзция за АРТ

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #594 -: Септември 18, 2015, 07:18:45 am »
Ади, не съм чела назад, какво става с теб? Плочките залепихте ли? Ами марките ;) ?
Ей, тука на чат го обърнахме, добре, че ни търпят модовете, благодаря, за което!
Ади, пак сме писали заедно :) знаеш ли как ще ти оправи нервите твоя, само не се дърпай много, пък белким се върнете трима от почивката!

Айде бре, къде ми е кафето??????? Ауу, не стига, че пия само по едно на ден, ми и сама трябва да го правя... тц тц тц.

Какво да става, Кали, плочките са залепени на половина, обаче ние отиваме на почивка  :lol: ММ доста се умори, че стана 2 седмици нон стоп бачка, а след работа прави и ремонт. Та викам дай да идем някъде почивните дни, той пък взе, че се съгласи, явно наистина му е много вече... Ама той ремонтът няма да избяга.

При мен, по графика, ако е имало О., е минала. Обаче дали... не знам. Затова казвам, че забранявам кекса. Ако се върнем от почивката трима, ще е само защото сме отишли толкова :lol:

Днес ще е много тежък ден на работа, стискайте палци да оцелея до почивката...

Tonette, вижда ти се графиката вече и смея да кажа, че е много хубава! Стискам палци!

Starshine, хайде давай го тоя съмнителен тест!

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #595 -: Септември 18, 2015, 08:50:26 am »
Добро утро момичета! Ади, хубава ми беше графиката, ама до снощи. Днес лелището си течеее, все едно цял живот нея съм чакала  :( :x
Starshine, продължавам да си стискам палците, само прехвърлям молитвите към теб... Успеехх
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #596 -: Септември 18, 2015, 08:59:11 am »
Взех, че се събудих посред нощ, зарад кафето, ама много несериозни се оказахте  :? Отивам да си доспивам, стискам палци на тестващите, а с Кали наистина по ракийно време ще разпъваме локумите в темата :)

Хубав ден/нощ на всички :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

    Starshine

  • ***
  • 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #597 -: Септември 18, 2015, 09:09:01 am »
Добро утро и от мен! Черпя и аз по едно кафенце!   :coffee:
Марси, да, объркала съм. Снощи погледнах била е 1.82.
Ади, Кали, Маки, Тонет (извинявайте ако изпускам някой), благодаря ви за стиснатите палци и молитвите! Но ще трябва да ви разочаровам - и намек за бледа черта нямаше. Това за мен е показателно, че и този месец се разминах с мечтата. Както бях писала пред около седмица - гаден стомашен вирус най-вероятно ми прецака нещата. Сега ще си цопам в морето колкото поискам. И другия месец, с нови сили започваме пак борбата. Само сега се моля от смяната на климата да не вземе да ми подрани и да ми скапе почивката. Чакам я вещицата на 25 (2 дни преди тръгване), дано дойде на време.




Quiet people have the loudest minds.
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #598 -: Септември 18, 2015, 09:24:19 am »

Добро утро, успах се :)
Старшайййн, съжалявам :(  нищо, другия месец! Какво е туй море бе хора в тоя студ?
Изчезвам да се трудя, стискайте ми палци ;)
До довечера!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #599 -: Септември 18, 2015, 09:25:56 am »
Звездичка, ама много е рано за такива заключения... В крайна сметка днес очаквахме евентуално намек за черта, и то с условие, че е прекалено рано...

Мен пък такива киселини ме мъчат, ще си будувам цяла нощ :/ нямам и хапчета никакви, та да потуша пожара ...уф...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!