Кали да не съм чула такива неща стягай се и другия месец да си на линия с бебеправенето. Иначе ще ни е скучно в бременната тема без теб
На мен пък ми се губи smiles, надявам се всичко да е наред при нея и да ни изненада с някоя хубава новина
Няма бе, душко, спокойно! Аз ще седя тука и ще приветствам новите, после ще ги изпращам-трябва и такива хора да има. Примирила съм се вече
С всеки изминал ден се потвърждава мойта критическа-имам си всички симптоми. Косата и кожата ми, доскоро свръх мазни, вече са толкова сухи, че почвам да се цепя тук там, въпреки кремовете и балсами за тяло, които ползвам. За долу няма смисъл да споменавам-свръх суша...за ЦС и дума не може да става-вече и кремообразната я няма-нищо няма! Да ми е живо и здраво детенцето, ще се гледаме с нея
пък ако стане друго, стане. Ако не...здраве да е
аз след всеки пост казвам наздраве и след малко ще стане интересно
Дописвам: Ади, писали сме едновременно
няма нужда да ме биеш, срещу природата не се рита
каквото има да става, ще стане, каквото и да правим. Пак ше кажа, ако ми е писано да се обеся, няма да се удавя
пък ти внимавай с тоз прашец, че ше вземеш да хванеш тризнаци, че ще ме проклинаш сетне
трябва да идвам да ти помагам, хахахха
Пак дописвам: Ади, не си взимай прашец и заради мен, ако искаш да помогнеш, вземи малката на гости при теб
че майка и и баща и да имат време да посексят, иначе бебе няма да стане, Девата е била само една