0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    Starshine

  • ***
  • 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #540 -: Септември 17, 2015, 17:53:20 pm »
Хмм..Марси, сега погледнах по-сериозно и аз графиката за Прогестерона и лигавицата. И се зароди един въпрос в мен - каква лигавица е подходяща за зачеване?
Сега по спомен, моята точно когато видяхме, че фоликулите са овулирали (надявам се да се изразявам правилно) беше някъде 2 см. Но това е по спомен. После ще погледна със сигурност. Надеждата ми се завръща по малко, че този месец пък може и да са се случили нещата. Така де, от 2 фоликула, все в единия би трябвало да е имало качествена, годна яйцеклетка. Стига лигавицата сега да не ме предаде. :lol: Понеже плувците със сигурност са били по местата си.  :lol:
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 18:00:02 pm от Starshine »




Quiet people have the loudest minds.
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #541 -: Септември 17, 2015, 19:00:56 pm »
ходих при една друга лекарка,защото не вярвам на онази дето ме гледа с коремен...В майчин дом при една Белла Фръндева..Вика в ляво имало 16 мм фоликул,вика продължавай с тестовете за овулация,и дуфсатона го спри.,и като минат 3 дни от положителен тест,го почни отново......Казах че опитваме доста,пита дали имам аборти и тн,викам не,казах и че съм изследвала хламидии и ми предписа Клостилбегит,но нещо не ми хареса схемата и- от 5 до 10 ден на МЦ ако дойде,по 1 таблетка...И на 10 ден да ида да ме види.......питах я за дуфастон,вика ще следим овуто,като мине ще го почнеш....голяма каша ми е в главата.......... Да не говорим колко пари похарчих за 2 дни в тая София-30 лв вчера,40 днес,17 Клостила,20 дуфастона...107 лв и тестовете за овулация още една опаковка 10 лв станаха 117 лева,но пари няма да жаля,не ми пука,готова съм на всичко за да сбъдна мечтата си  :( :( :(
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 19:05:43 pm от detence1993 »

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #542 -: Септември 17, 2015, 19:09:25 pm »
Клостилбегит се пие 5 дни! Ако ти е изписан от петия ден на деветия ще ти е последното хапче. Изписан ти е така (от петия ден) защото си с по-дълъг цикъл! На мен ми го бяха изписали от друг ден, но моя цикъл е принципно 26 дни +/- 
Какво не ти харесва схемата? Ти толкова много ли разбираш, че не си съгласна с лекарите? Изобщо защо по дяволите ти пиша???
ООООООООООООООООООООООООООООООмммммммммммммммммммммммммммммммммм!
*

    Nianaa

  • **
  • 107
  • Sometimes dreams come true!
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #543 -: Септември 17, 2015, 19:25:31 pm »
Детенце нали знаеш с тоя Клостил каква беля можеш да си навлечеш след като намаш снимка на тръбите ?! Още повече че не го пиеш за 1ви път... Това вече ми се струва доста несериозно ! Вземи потърси репродуктивен специалист или някакъв друг специалист....

Извинявайте момичета че пак се включвам от нищото  :oops:
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #544 -: Септември 17, 2015, 19:26:20 pm »
 detence1993 ти май нямаш намерение да забременяваш. Вярно, млада си, време има да експериментираш, да опиташ всички видове хапчета, да обиколиш всички гинеколози в Бг. До към 40 може да си намерила правилния начин ... Всеки случай за тези пари, които си дала за прегледи при разни световно неизвестни гинеколози, за тестове и т.н. можеше да отидеш докато си в София на един читав репродуктивен специалист. Не случайно е този форум и в него си споделяме - включително има списък на специалистите, от които можеше да си избереш някой. Каква е тая Белла, каква е тая Фръндева ... в Майчин дом може да отидеш като ти дойде време да раждаш, не да забременяваш



Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #545 -: Септември 17, 2015, 19:33:21 pm »
Здравейте момичета, редовно ви чета, но не пиша много. Сега обаче аъм много озадачена. Днес ми е 9ти ден от цикъла и теста за овулация е много положителен. Двете черти са почти еднакви, но аз съм с дълъг цикъл и обичайно овулацията ми е около 22 ри и 25 ти ден от цикъла. Възможно ли е да имам толкова ранна овулация, а нямам и ЦС. Овулацията по принцип ми е много осезаема, защото имам болка в яйчника и цс и я засичам съвсем точно. Сега имам само много положителен тест и никакви други симптоми.
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #546 -: Септември 17, 2015, 19:37:54 pm »
Какво значи, че двете черти са почти еднакви, а теста е силно положителен?

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #547 -: Септември 17, 2015, 19:54:19 pm »
Исках да кажа, че двете черти са почти еднакви, тестовата е съвсем леко по-бледа, което означава че може би утре ще са съвсем еднакви. Струва ми се много рано за овулация, а нямам и други симптоми
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #548 -: Септември 17, 2015, 20:05:01 pm »
И аз мислех, че от началото на цикъла тестовата линия постепенно се насища, обаче май не е точно така или поне не винаги. И при мен този месец видях почти еднакви чертички и мислех, че на следващия ден ще е положителен тестът, обаче всъщност избледня. Мислех, че сигурно няма да имам О., но след 2 дни си стана положителен.

Съветът ми е да продължаваш да ги правиш, щом така или иначе си започнала от рано. И да не спираш, докато не видиш +.

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #549 -: Септември 17, 2015, 20:17:24 pm »
О да със сигурност ще ги продължа, но се изненадах от резултата. Обичайно чертичките са бледи и толкова наситена е ден преди положителния тест, на следващия е съвсем положителна и след това пак избледнява.  Ще видим тези дни какво ще се случи.
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #550 -: Септември 17, 2015, 20:28:50 pm »
Калия, какво е това "омммммм" :wink:
 Я ела и сипи по една ракийка аз ще направя салатка   :eating:
Моята  :witch: не стига, че ме посети ами и подрани с два дена( така, че мога да пия не само винце  :wink: ). Като гледам последните дни и на другите момичета не им беше ден. Да идват да сядат и те на масата  :grouphug:.
Иии... всичко, казано след третата ракия, е изтичане на информация... :drunk:
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #551 -: Септември 17, 2015, 20:49:28 pm »
Благодаря за посрещането  :bighug:

Hris_80 , Присъединявам се за ракийката. Предписана ми е от АГ-то  :lol:
Моето е по рецепта  :lol:

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #552 -: Септември 17, 2015, 20:55:22 pm »
Ималааа майкаа едно ми чедооо... Едно ми чедооо..Детенце.. Душко..златна мамина..що така не слушаш като ти говорим. Сопалян пари потроши за глупости. Успокой се, дишай, наслаждавай се на живота и престани да експериментираш със себе си. Казвам ти го с чисто сърце и най-добри чувства. Внимавай какво пиеш и при какви най-добри АГ ходиш (така и не светна бургазлии при кого да ходят).
И още един съвет ще ти дам, макар и непоискан. Детето мила има нужда не само от мама, ами и от татко. Баща може да е всеки и то за пет минути, но таткото е един и дава не просто семенце, дава грижи и любов. Твоето дете не идва, защото не си му намерила подходящ татко и подходящ мъж, които и в огъня да влиза заради теб. Пожелавам ти от сърце да намериш такъв, като моя и на момичетата.
Хрис, молА ти сА ша мЪ обидиш..оммм е необходимост в случая, че шЪ стане страшно инак. Пък ти салатка направи и аз няма да ти откажа.
Нияна, ти няма ли вече да раждаш? Я, ръсни тука прашец близнашки  :lol:


Всеки миг е още един шанс...
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #553 -: Септември 17, 2015, 21:00:42 pm »
Недей , че сега ще запали огън и ще кара момчето да влиза в него  :lol:
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #554 -: Септември 17, 2015, 21:16:29 pm »
Green_tea, и аз съм пропуснала да ти кажа добре дошла  :oops: Таа... бързо да изчезваш оттук ти пожелавам  :oops:

Омммммммммммммммммммммммммммммммммммммм!

ПП. Аз ракията ще я откажа тази вечер, че нали съм бременна до доказване на противното вече  :lol: Обаче моя ММ в такъв огън отиде да влиза, че чак забрави да се прибере :lol: Седя си тука, гледам си ТВ и съм си сипала една маааааааааалка биричка да жалея за него :oops:

ПП2. На мъжко парти е огнярят ми, да му се не види!  :lol: :lol: :lol:

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #555 -: Септември 17, 2015, 21:26:21 pm »
Грийн тий, добре дошла и от мен, успех ти пожелавам ;)
Аз тези дни само ви чета, щото просто няма какво да пиша :( работата ме погълна и ми едно такова небебеправещо (хич не ми е до това). Ей за туй бях в депресия, щото си знам, че като почне новата учебна година и автоматично ставам фригидна. Но! Щом става въпрос за алкохол, веднага се включвам :) наляхме си смоетозлато по една ракийка и гледаме Тъп брадър. Ей, големи интриги братче, пусто любопитство.....та, наздраве от мен и моя златен мъж! Чакам тестове с две чертичкииииииииии!
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #556 -: Септември 17, 2015, 21:41:43 pm »
Искам и аз прашец ... искам и аз ракийка със салатка  :lol: Кали ще влезеш в ритъм, спокойно. Аз след една седмица отпуска месец след това не знам на кой свят съм. Представям си при теб как е след такава голяма почивка  :(


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #557 -: Септември 17, 2015, 21:48:17 pm »
Калия, аз пък от два дена те мисля, ама нали на палатка, а вчера бях яхнала метлата, заради пропуснатата О...и днес едно ми е скапано още, ама да ти честитя началото на учебната година, на теб и на щерката и на всички учители и ученици в темата :)

Много ми липсва биг брадъра... Колкото и тъпи да са, винаги съм ги гледала и все по нещо интересно намирам... :)

Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #558 -: Септември 17, 2015, 21:52:28 pm »
Здравейте момичета! Надявам се приемате и нови попълнения :) чета ви от доста време, но чак сега се включвам. Надявах се този месец да бъде нашият, но гадната вещица ме посети 2 дни по-рано... И както ви четях някак си ми се прииска да си сипя и аз една ракийка и да стана част от вас
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #559 -: Септември 17, 2015, 21:53:50 pm »
Добре дошла, Tonette! И на тебе къс път навън от тази тема ти пожелавам.

Уф, аз пък много се дразня на Биг Брадър, обаче го преживявам някак си, докато започне X Фактор  :lol:

И не защото ми простее или нещо съм се надула, но ми е много предвидим вече, а и само някакви олигофрени вкарват, дето грам не са ми интересни. С други думи дразни ме, ама го гледам :lol:
« Последна редакция: Септември 17, 2015, 21:58:29 pm от AdeliaMiss »