Лили, съгласна съм за породите. От кал да е, коте да е, няма нужда от порода. Аз бяло искам само, щото рядко се срещат и след бяло, второто по любимост ми е оранжево, даже ако има бяло с оранжево или бяло с малко черно и малко оранжево още по-яко
Ти какви риби имаш и колко? Аз преди гледах тропически живородни, ама в един момент така раждаха, че в къщи освен аквариума имахме и 10тина буркана с бебета рибки различна големина. Направо превзеха къщата тези риби и като ги пакетирахме и право ги занесохме в магазина да ги продават или гледат. Сега имаме една бета, от тези, които ако има две и се изяждат една друга. Много е красива, мога да ви покажа снимка после като я снимам. Май е мъжка риба нашата.
За котето и други животни, аз съм много ПРОТИВ всякаква намеса, но това е само лично мое мнение и ако някой е решил да и скопи животното, няма да изпадна в крайност, разбира се.
Аз мисля, че всички същества на този свят имат равни с нас права и не е честно, без да ги питаме, да взимаме за тях решения. А още повече, че целта на всяко растение, животно и създание е да се размножава. Кои сме ние, че да отнемаме това им право и инстинкт? Това са моите основания. Иначе за кучета и котки казват, че трябва да се скопяват, защотото много популация имат. Е, то и хората вече сме 7 билиона и сме свръх-популира ли, но не сме спрели да раждаме и не сме почнали да се скопяваме... (Освен в Америка --> тук мъжете масово биват скопени от жените си или по препоръка на доктора, като средство за предпазване от нежелана бременност, явно са прекалено тъпи или мързеливи, за да използват презерватив, а може би и двете...). Ох, и друго нечовешко нещо правят в Америка, против всякаква логика за човешко право на избор (избор тук нямаш, каквото ти кажат отгоре, това, а се мислят за демократизирани, което не са), не само че си скопяват мъжете, ами и бебета от мъжки пол задължително ги обрязват, докторска препоръка, ама не такова обрязване като на мюсулманите, само на излишната кожа, а цялостно изрязване на кожата до дъно.
Та как да не ги мрази човек тия идиоти...
Хаха, Калия, ти си тук, и нищо ти няма, бравооооо!
Ох, сега на фона на последните 2 публикации, моята ще прозвучи като неандерталска, но я оставям, само и само, за да си знаете с какъв човек си имате работа и че яко ме стяга каската, от време на време
Павла, мен живо ме интересува всичко около живота в чужбина и избора на държави. Аз така бях слушала велики приказки за Америка и много разочарована останах. Но пък от цялата работа, от както съм в САЩ истински и искрено заобичах и оцених България <3 та засега България е моята мечтана дестинация (ММ не е съгласен много, ама къде ще ходи...дала съм му срок от 5 години...и се връщаме в БГ)