имам две новини - добра и лоша (както често се казва във филмите
)
Лошата е, че имам цели 2 задържани фоликула, единия от които се оказва доста голям. Хубавата е, че единия от тях ми е на десен яйчник, което означава, че ДЯ се е размърдал. Разбира се винаги има шанс това да не е задържан фоликул, а гадната ендометриоза, но няма да мисля лоши работи ...
Ето за всички, които се чудят как се връзват БТ и задържаните фоликули - ами никак. БТ ми е ниска като за мен, направо перфектна като за първа фаза - 36.4,въпреки това задържаните фоликули са факт. Така че мили ми момичета, изобщо не си правете някакви изводи от БТ,сърбежи, болежи и подобни относно наличието на задържани фоликули, овулации и т.н. УЗто е истината
Щях и други неща да пиша, но след такива неприятни емоции не мога да си събера мислите... Дано да са се изчистили до следващия цикъл. Също така ми казаха, че клостила като цяло давал такива остатъчни "ефекти" през следващите няколко цикъла - предимно задържани фоликули. И други работи ми казаха, но ми е твърде кофти да ги споменавам
А, да, сетих се какво исках да кажа и го добавям - оскъдния цикъл при мен най-вероятно се дължи на задържаните фоликули. Ако са си там на другия МЦ, минавам на хапчета колкото и да не ми се иска