0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #320 -: Септември 11, 2015, 12:46:42 pm »
Свърших я аз набързо работата. Съвършено отрицателен тест. Дали защото е преди датата на М и не е със сутрешна урина, знам ли и аз??? Даже да си развихря въображението, пак не виждам чертичка, дори и бледа :( Толкова съм разочарована...пфффф.
*
« Отговор #321 -: Септември 11, 2015, 12:55:08 pm »
alice, дано да е било рано за тест.
Синеочкаа, гледай и да си отспиваш :)
Да се похваля, дойде ми точно на дата! Много се радвам, все пак ще можем да оползотворим този цикъл :)
И да попитам- тези които са имали кисти, при цикъл боли ли ви повече от страната, от която е кистата? Моята е малка, 1,5см, но усещам едно като изтръпналост в ляво, не е точно болка. Дали е от нея и се чисти?
*
« Отговор #322 -: Септември 11, 2015, 13:17:46 pm »
Момичета, видях, че сте писали по болната тема - Всички бременеят , само аз не. Толкова ми е позната. Аз имам един болезнен спомен след аборта. Тогава бременеехме двете с една приятелка. Когато загубихме бебето случайно ги срещнах с мъжа й. Беше в един от онези дни, в които имах проблясъци и бях в добри настроение. Видях ги на спирката и по навик тръгнах да я прегръщам. Тогава тя инстинктивно се дръпна, а в очите на мъжа й прочетох ужас - все едно заразно болен киха срещу теб. Веднага долових емоцията им. Данеби моето нещастие да се случи с тях, да им го предан с прегръдка. Много ме заболя. Тя после много ми се извинява и вярван, че не е била нарочна тази реакция, а някак инстинктквна - и двамата не са лоши хора.
Когато забременях с Александра гледах да не говоря за това и да го превръщам в центът на света ми, особено в компания с момичета които нямат деца все още.
Също така не харесвам жени тип луди мамчета, които не намират други теми за беседване освен децата. Да, те са ни най-важното, но интелигентният човек винаги ще намери и други теми за общуване. Има един лаф, много го ползвам - "Прекален светец и Богу не е драг". Та..така.

Далинда, стискам ти палци за този месец.Нека всичко мине по вода.
Алис, нищо не се знае още. Докато няма М, има надежда.
Маки, милоо, няма да се отчайваш. Всеки има тежки дни(пък някои имат и тежки нощи). На палатка сред природата ще ти се избистри всичко.

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #323 -: Септември 11, 2015, 14:01:54 pm »
Аз пък цяла сутрин слушам тази песен https://www.youtube.com/watch?v=BlIEN2E25Jk и не спирам да плача..Не знам какво ми става.............  :? :( :balk_145: :balk_145:

« Отговор #324 -: Септември 11, 2015, 14:14:10 pm »
detence1993, една усмивка  http://vbox7.com/collection:1790544

« Отговор #325 -: Септември 11, 2015, 14:29:16 pm »
Ох,най-накрая се появи Мамчето на Александра.Как е бебешорка,как е таткото и ти как си,мамче?

Да кажа и аз по темата,аз нямам проблем с такава емоция и хич не обръщам внимание на подобни неща.
Откакто ми заболя ЩЖ качих килограми,оформи ми се едно коремче,в метрото най-редовно ми отстъпват място...
Познати срещам и веднага ме питат...Всичко приемам с усмивка и на ум си казвам:"Мислят ме за бременна,значи е добра поличба".Старая се подобни неща да не ме разстройват,знам че ще бъда МАМА,независимо по какъв начин ще се случи!

alice85,утре сутрин с първата урина,или най-добре изчакай закъснение.
Какъв тест пикна сега?

*
« Отговор #326 -: Септември 11, 2015, 14:35:53 pm »
Далинда, добре сме. Засега сме кротки, ама усещам, че е затишие пред буря. Таткото е щастлив,че тя почти цялата е на него. Само оченцата синеят, ама не се надявам много, те на повечето бебчета са такива и после се изменят. Жива и здрава да е пък, на който иска да прилича.  :lol:
Винаги съм ти се радвала за позитивната нагласа и знам, че ще си майка. То майката в сърцето става, не с утробата. Вече се уверих в това.
Та как вървят нещата при вас? Кога ще е пункцията и трансфера? Чакаме вече + тестчета.

« Отговор #327 -: Септември 11, 2015, 14:37:49 pm »
alice85,...
Какъв тест пикна сега?

СМОТАН!!! :lol:

Алис, може наистина да е твърде рано. Иначе не си обяснявам тези нечовешки болки в гърдите и повръщането.

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #328 -: Септември 11, 2015, 15:09:12 pm »
Алис, изчакай си тогава до деня и си направи един Шуър Чек. Те поне отчитат всеки път правилно. Стиснати палчета!
Лили, благодаря, но при мен фоликулите се бяха спукали вече като бях във вторник на УЗ. На мен по-скоро ме яде това, че вирусите в такива моменти - на овулиране, имплантация и ранна бременност, са много коварни и колкото и голям шанс да има - лесно могат да прецакат нещата. Поне от това, което съм чела, стигам до този извод. Дано да греша.
Синеочка, много ви се радвам! Дано да ти е кротичка! :bighug:
« Последна редакция: Септември 11, 2015, 17:09:39 pm от Starshine »

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #329 -: Септември 11, 2015, 15:28:29 pm »
Голяма бяла птица съм аз, да знаете!  :a_hen_01: Кой ме би да правя тест толкова рано с разредена урина? Голям човек съм, разумен (уж, де), обаче такива глупости сътворявам в еуфорията си. Симптомите си ги имам и са много силно изявени. Предишният път чаках близо седмица закъснение и тогава правих тестове, а сега - 3 дни преди М. Явно иска още време, ама аз бързам  :oops: Излишно си скапвам настроението. Тестът си беше най-обикновен за 1.80 лв - Easy Test. За ранно отчитане бил, ала-бала. Не ми вдъхва доверие, знам ли го. Ще си чакам, няма как. :)
*
« Отговор #330 -: Септември 11, 2015, 15:37:56 pm »
Алис,дано наистина да е било рано.
Имай вяра,докато не е дошла лелката имаш шанс  :)
Синеочка,радвам се за вас. Дано бебока да е кротичък и да сте много щастливи.
Напръскай ни малко с прашец да прихванем  :)
« Отговор #331 -: Септември 11, 2015, 15:38:50 pm »
На живо вчерашиния тест имаше две еднакви черти,а днес тестовата е много по-блледа от контролната,ще приема вчера за положтилен,днес и следващите 4 дена любене,и на 27 Септември ден ще направя един тест за бременност,на тази дата любимата ми леля,която ми беше като майка ще направи 3 години......Дано да ми помогне и да видя мечтаната втора черта...  :P Сега ви оставям,после пак бебеправене и ще ви пиша ..Хубав и усмихнат ден  :P :P
http://prikachi.com/images.php?images/309/8351309Z.jpg

*
« Отговор #332 -: Септември 11, 2015, 16:29:36 pm »
alice85 най-вероятно е било рано, аз никакво доверие нямам на пикливите тестове затова съм решила изобщо да не си давам парите. Като стигна до там да имам 2-3 дни закъснение, отивам направо за кръвен.За мен си бременна до доказване на противното  :)

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #333 -: Септември 11, 2015, 16:36:55 pm »
Аз имам едно питане за прегнила...в петък 04.09  ми го биха към 16ч. ... та въпросът ми е днес седми или осми ден да го смятам? Моля който има някаква представа да сподели
« Отговор #334 -: Септември 11, 2015, 17:05:42 pm »
За Прегнила нямам никаква идея аз.

Аз днес съм с отрицателен ТО... Предчувствам, че се почна една дълга серия от такива...

*
« Отговор #335 -: Септември 11, 2015, 17:30:31 pm »
Алис, лебед мой, ненагледен.  :P Не се ядосвай нали знаеш, че това хормоните са.страшно чудо. Сега си под тяхна власт и мислиш с тях , а не със сивото в главата ти. Нищо де. Няма да се отчайваш. Нали знаеш - бременна до доказване на противното.
Рррр, ще ръсна то не остана много от бременния прашец, ама дано да е на кадем. :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:  Хайде , дано да стане този месец работата.
Детенце, за мен вчерашният ТО е отрицателен. Ако е бил с наситени черти вчера и днес ще е. Трябва да изровя от някъде мои стари + ТО да ти покажа, все още са с +. Може би днес или утре най-късно ще е +. Не се отчайвай, всичко с времето си. Просто търпение и спокойствие.
Аделия, нещо ми миришеш на отчаяние. Я,да семстягаш! Как върви ремонтът? Успява ли заедно с него мъжа.ти и кекс да.бърка?
Като стана дума за кекс, ММ брои дните до следващото забъркване. 32 били и всеки ден ми напомня.

« Отговор #336 -: Септември 11, 2015, 17:37:00 pm »
Не, Синеочке, не съм се отчаяла, просто от самото начало на този месец си знам, че нещо не му е наред с тази висока БТ във ФФ. Реалист съм  :lol:

Ремонтът върви към приключване, надявам се до 3-4 дни. С кекса успява, да, ама не както преди, щото аз заспивам преди него и ставам след него :lol: А за днес по план трябваше да има, а сме на рожден ден и въобщеееееее не съм измислила как ще стане тази работа.  :?

ПП. Детенце не казва, че й е избледнял вчерашния тест, а че на вчерашния били еднакви, а днешният е с по-бледа черта от контролната. В този случай може да се брои вчерашния за +, но чертите категорично не са еднакви.
« Последна редакция: Септември 11, 2015, 17:43:05 pm от AdeliaMiss »

*
« Отговор #337 -: Септември 11, 2015, 17:41:30 pm »
Аделия, един бърз за отскок преди рожденния ден. Ако не довечера след купона, ако не сте много в джаза де. А колкото до високата БТ във ФФ, ти разгледа ли бременните графики, ако не се лъжа имаше и подобни. Няма да бързаш да мислиш най-лошото. Пък и дори да е ановуларен месеца, идва нов и така.
А ТМ щом е такъв майстор, ще видиш, че най-хубавото бебе ще направи.

« Отговор #338 -: Септември 11, 2015, 17:44:38 pm »
Май така ще стане с кекса днес :oops:

Хаха, благодаря ти Синеочкеее  :bighug: :bighug: :bighug:

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #339 -: Септември 11, 2015, 19:26:43 pm »
Теди, днес според мен си е 7-ми ден. Като затвориш и утрешния, мисля, че ще ти се брои 8-ми.
Аделия, стискам ти силно палци! Не се предавай и не го мисли толкова този месец, понкога чудесата се случват когато най-малко ги очакваме. :wink:

Quiet people have the loudest minds.