0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #300 -: Септември 10, 2015, 21:19:08 pm »
Тук съм и ви чета, ама ми е много тъпо от няколко дни и нямам мерак за писане :/

Моя цикъл подрани много, на 11 ден и беше 2 оскъдни дни. Та на всичките притеснения, които имам, сега добавям и притеснения за цикъла. Имах и много болки в деня преди да ми дойде, 2 та дни, в които ми тече и сега продължават болките...

На палатка заминаваме за 4 дни (събота-вторник), а другия уикенд (събота-петък) сме в комадировка в един съседен щат (ММ е изпратен на обучение от работата му, а аз ще го придружа на собствени разноски). Пада се точно в овулацията ми и съм щастлива, че се съгласих да отида (първоначално мислех, че ще съм бременна и не исках да летя). Сега се радвам, че отивайки с него ще бебеправим и няма да изпуснем месеца.

Аз сериозно се замислям за репродуктивна намеса... Бях си дала срок до септември... Та ме стресира и въпроса, ако и септември не стане, накъде?

Та Лили, какви са причините за оскъден цикъл, искам всичко лошо да ми кажеш, че да съм подготвена...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #301 -: Септември 10, 2015, 21:31:43 pm »
Maki има и такива дни когато нямаш настроение за нищо  :( дано по-бързо да отминат. За лигавицата знам каквото съм чела - тъй като тя се определя от естрогена, тънката лигавица значи недостатъчно произведен естроген в първата половина. А ниския естроген най-често е заради лоши Я или задържан фоликул от преден цикъл. Може някой по-запознат да каже и повече причини, аз тези знам защото съм ги чела във връзка с моите проблеми. Което не значи, че не може да е нещо временно и поправимо с лекарства! Не си пишете диагнозите сами, аз съм тежък случай с много усложнения така че при мен може оскъдния цикъл да е по една причина, при теб по съвсем друга. И наистина се надявам да е нещо временно, наслаждавай се на командировката с ММ и не мисли лоши неща че ще  osi_6

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #302 -: Септември 11, 2015, 02:09:50 am »
Добър вечер,извинявам се че сега пиша,но направо ми взе силите това момче 3 пъти...............  :D :D :D
кажете мнение за тестовете ми
http://prikachi.com/images.php?images/894/8349894L.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/534/8350534v.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/535/8350535Z.jpg
 :P :lol:
« Последна редакция: Септември 11, 2015, 03:35:47 am от detence1993 »

« Отговор #303 -: Септември 11, 2015, 07:40:11 am »
Детенце, без да съм 100% сигурна, според мен на снимките ти няма положителен тест. Най-вероятно ще е днес, но трябва да видим и днешния, за да кажем със сигурност.

Аз май не съм показвала моите, за да ги видите. Ето последните два цикъла:

http://prikachi.com/images.php?images/611/8350611V.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/609/8350609b.jpg На този незнайно защо не съм си залепила последния, но със сигурност беше отрицателен.

Правилно ли ги отчитам според вас?

Пфуу, моята БТ падна днес. Не знам да се радвам ли  :lol: Ще взема и аз да препишкам един ТО днес след обяд.
« Последна редакция: Септември 11, 2015, 07:47:17 am от AdeliaMiss »

« Отговор #304 -: Септември 11, 2015, 08:22:17 am »
Аз да се включа малко по темата за оскъдния цикъл.При мен от както започнахме да бебеправим цикълът ми стана три дни .По принцип и преди си е бил оскъден но го имаше .Проблем с лигавицата нямам никакъв ,но го има това със засържаните фоликули ,които почти винаги изчезват със МЦ.Този месец имах цикъл буквално 24ч ,след това ден и половина зацапване и това беше. На втори ден бях на преглед и док каза че всичко е наред (няма задържани) но и отбеляза оскъдния цикъл за този ден .Повече не го коментира, така че явно не е притеснително.
*
« Отговор #305 -: Септември 11, 2015, 08:32:54 am »
Лили, да те питам нещо, че имаш повечко опит от мен..
Като увеличих дозата на естрофема и получих напрежение долу ниско, на нивото на матката. Не бих го нарекла болка, но е неприятно. Болка се усеща само, когато правим кекс. И ММ ми каза, че ме чувства "по-плитка" цитирам :) Явно шийката на матката е паднала по-ниско. Това дали е свързано с приема на естрофема и дали е обезпокоително? Не знам да звъня ли на док. или е нормална реакция от естрофема??? В листовката за странични ефекти не намерих нищо подобно....
Мога да отскоча до Бургас да ме види някой гинеколог, но ме е страх да не обърка нещата...а до София само за това да пътувам не ми се иска....
« Отговор #306 -: Септември 11, 2015, 08:50:13 am »
Детенце, струва ми се, че съвсем мъничко не му достига на твоя тест, за да е положителен. Вероятно днес ще стане, така ми се струва. :) Хайде, стискам палци да уловите момента! :crossfingers:
Аз от тази сутрин вече официално си повръщам. Едва си измих зъбите  :brush: Чакам си понеделника :)
« Отговор #307 -: Септември 11, 2015, 08:55:45 am »
Аууууу, ама как така ще го чакаш тоя понеделник?!?!?!? Щом се е появило повръщането, значи ЧХГ е достатъчно високо, да се види като двучертичково... Давай го насам тоя тест, че сме загорели в тая тема от месеци  :lol:

Лелеллелелел, много се радвам! :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #308 -: Септември 11, 2015, 09:09:20 am »
Лили, да те питам нещо, че имаш повечко опит от мен..
Като увеличих дозата на естрофема и получих напрежение долу ниско, на нивото на матката. Не бих го нарекла болка, но е неприятно. Болка се усеща само, когато правим кекс. И ММ ми каза, че ме чувства "по-плитка" цитирам :) Явно шийката на матката е паднала по-ниско. Това дали е свързано с приема на естрофема и дали е обезпокоително? Не знам да звъня ли на док. или е нормална реакция от естрофема??? В листовката за странични ефекти не намерих нищо подобно....
Мога да отскоча до Бургас да ме види някой гинеколог, но ме е страх да не обърка нещата...а до София само за това да пътувам не ми се иска....
при мен не е имало никакви странични ефекти от естрофема, но пък аз съм го пила много малко време - само няколко дни. И през това време секс не сме правили защото се въздържахме заради пункция на ЕЦ.  По принцип такива болки съм имала и без естрофем  :? Според мен най-добре звънни на док и се консултирай по телефона, това може да е някакво временно състояние и да не означава нищо
« Последна редакция: Септември 11, 2015, 09:15:28 am от lilibell »

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #309 -: Септември 11, 2015, 09:14:33 am »
Ето я и новината, която ми оправи настроението за цял ден! Алис, хайде прави теста и ни го покажи.  :P
Тихичко ти честитя и много се радвам!  :bighug:

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #310 -: Септември 11, 2015, 09:22:10 am »
Ухххх, ами на работа съммм  :D Няма как. Може да опитам да отскоча до аптеката в обедната почивка и да си взема от най-обикновените лентички, че не съм си взела много пари в мен за Шуър Чек. Дали ще ми отчете както трябва, понеже нали няма да е с първа урина?  :ask:
« Отговор #311 -: Септември 11, 2015, 09:23:57 am »
Alice 85 чакаме тест късмет :P :bfp:

« Отговор #312 -: Септември 11, 2015, 09:41:10 am »
На мен 11 дена след овулация ми показа

*
« Отговор #313 -: Септември 11, 2015, 09:44:41 am »
Здравейте и от мен.
Не успях да си взема тест за О снощи,защото детето ми вдигна доста сериозна температура и днес сме си в къщи да се лекуваме.
Но пък ЦС ми беше доста водниста  снощи, като белтък .... мисля,че така я описвахте,когато настъпва О,имах и болки в ляво и дясно....та тази сутрин около 2 часа ММ ме събуди и направихме един кекс...дано сме уцелили момента. Тази сутрин и температурата ми се повиши от 36.2 на 36.6.....Запланувала съм утре сутрин отново да направим един кекс...ако имаме сили и в неделя отново.....и така..... в понеделник съм на преглед. Стискайте ми палци.
« Последна редакция: Септември 11, 2015, 09:53:28 am от rrrr »
*
« Отговор #314 -: Септември 11, 2015, 09:51:35 am »
Детенце, струва ми се, че съвсем мъничко не му достига на твоя тест, за да е положителен. Вероятно днес ще стане, така ми се струва. :) Хайде, стискам палци да уловите момента! :crossfingers:
Аз от тази сутрин вече официално си повръщам. Едва си измих зъбите  :brush: Чакам си понеделника :)

Ихааааа сигурно ще си имаме положителен тест скоро във форума :)
Хайде Алис очакваме новините ти по-късно днес  :)
Стискам палци и на ръцете и на краката   
« Отговор #315 -: Септември 11, 2015, 09:56:33 am »
Ухххх, ами на работа съммм  :D Няма как. Може да опитам да отскоча до аптеката в обедната почивка и да си взема от най-обикновените лентички, че не съм си взела много пари в мен за Шуър Чек. Дали ще ми отчете както трябва, понеже нали няма да е с първа урина?  :ask:

Не се филмирай,работи си спокойно,при теб се е случило,пресантиман ми подсказва.
Ако не дочакаш понеделник,утре сутрин давай смело.
Всички сме с теб и сме в очакване да повлечеш крак :goodluck: :bighug:

Аз благодаря на всички за подкрепата и сте ми много ценни,да го знаете!

Лили,не се притеснявам уж,но признавам че го мисля.Мисля го обаче позитивно,фантазирам си как забременявам след успешна процедура,как съобщавам новината на ММ,на родители и е такива неща.Фантазирам си ги съвсем спокойно тези неща защото са позитивни и смятам че така ще привлека положителна енергия към себе си.

Кали,на естествен цикъл съм без стимулация.
Надявам се днес да видим доминантен фоликул и при пункцията да извадим качествени Я.

Детенце,и аз не виждам +тест,вероятно днес ще има такъв,дерзайте,но съобрази че на войниците им трябва време да регенерират.

Маки,слагай усмивката и налазвай половинката докато сте командировка.Като нищо може да се върнете трима...

*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #316 -: Септември 11, 2015, 10:12:33 am »
Алис, Шуър чек със сигурност отчита по всяко време на деня, от опит казвам. Виж, за другите - не знам. Но наистина, работи си споокойно и утре сутрин ни зарадвай още повече!  :lol:
Далинда, много ти стискам палци и на теб! Чакам след Алис и ти да се похвалиш!
Маки, наистина - слагай усмивката на лицето! Не го мисли, прекарай приятно ваканцията и... Кой знае, току-виж наистина се върнете трима! :bighug:
RRR, стиснати палчета и за теб!
Момичета, при мен надеждите се изпаряват малко по малко, с този стомашен вирус... Който реално ме свали само за един ден, но според мен е достатъчен за да прецака нещата тотално. Язък за толкова много бъркане на кекс, като отивам да пишкам, чак матката ме боли вече  :lol: ще спираме с месенето за тоя месец, най-много на морето ако ни се доправи.  :oops:
Желая ви лек и спокоен ден! :sunshine:

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #317 -: Септември 11, 2015, 11:04:33 am »
Добро утро.. При мен се виждат 2 еднакви черти на този тест от вчера.. Пътувах до Средец след бебе правенето и  уусети болка с ляво, ппослеме дстяга корема и леки болки в яйчниците, днес пък леко ме нвболявя от дясно.. Не знам какво става... Ще видим днес теста в 4

*
« Отговор #318 -: Септември 11, 2015, 11:08:01 am »
Не мога да ви изчета бе, сладуркии :P :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:
Завърнах се вече. Изписаха ни и докато вляза в ритъм, станало петък. Пък вие сте изписали половин тема. Отиван да ви чета хубаво и подробно и после коментарчета.
Цунки и гушки на всички!

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #319 -: Септември 11, 2015, 12:16:53 pm »
Синеочка как е малкото бебоче? Свиквате ли вече една с друга  :)
Starshine не отписвай още месеца. Тези летни вируси са отвратителни, макар че вече не се знае летни ли са, зимни ли са, есенни ли са - през цялата година вече има вируси.... мисълта ми е,че обикновено минават за ден, максимум два. Така че като ти просветне може да продължите с бебеправенето  8)
ДАЛИНДА и аз така си фантазирам, от положителното мислене винаги има полза  :lol: Иначе на моята единствена пункция ми беше супер спокойно, даже много ми харесва да съм под упойка защото си почивам най-качествено  :D А и минава супер бързо - за 10-15 мин., човек дори не може да си отспи като хората ...