0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 5
« Отговор #280 -: Септември 10, 2015, 13:15:09 pm »
Стискам палци на Далинда,на alice85
Абе стискам Ви палци на всичките и на ръцете и на краката....така съм настроена,че септември е най-хубавия месец за бебета и съм сигурна,че тук доста ще се похвалят  :)
Дано и на мен ми се усмихне късмета   :crossfingers:
« Отговор #281 -: Септември 10, 2015, 13:18:20 pm »

Аз съм твърдо ЗА фолиевата киселина,вземи си на Неофолик най-добрата е! :)
наистина стига сме писали мрачни неща,ето ви една хубава усмивка от мене!
Скромно да се покажа,да ме видите и на снимка.  :oops: :cloud9: :bighug:
http://prikachi.com/images.php?images/38/8349038a.jpg
« Последна редакция: Септември 10, 2015, 13:21:40 pm от detence1993 »

*
« Отговор #282 -: Септември 10, 2015, 13:28:17 pm »
Друго се сетих да питам- Днес ще си правя за първи път тест за овулация- Не разбрах обаче като се появят две лентички какво означава - че има овулация в  момента или че овулацията вече е минала....
« Отговор #283 -: Септември 10, 2015, 13:39:52 pm »
Ако двете лентички са еднакви или тестовата е по-наситена от контролната, тогава тестът е положителен и означава, че О. предстои от 12 до 48 часа след това. Ако искаш, когато го направиш, пусни ни снимчица, за да ти кажем какво мислим ;)

*
« Отговор #284 -: Септември 10, 2015, 14:09:51 pm »
Ако двете лентички са еднакви или тестовата е по-наситена от контролната, тогава тестът е положителен и означава, че О. предстои от 12 до 48 часа след това. Ако искаш, когато го направиш, пусни ни снимчица, за да ти кажем какво мислим ;)

Благодаря.Ще Ви пусна снимка утре.
« Отговор #285 -: Септември 10, 2015, 14:42:51 pm »
Точно се връщам от док супер обнадеждена и бързам да пиша. Два от три фоликула със сигурност са се спукали има вероятност и за третия но док не беше много сигурен. :D Та сега остава да чакаме и да се надяваме че сме свършили работата :)
« Отговор #286 -: Септември 10, 2015, 14:58:04 pm »
Точно се връщам от док супер обнадеждена и бързам да пиша. Два от три фоликула със сигурност са се спукали има вероятност и за третия но док не беше много сигурен. :D Та сега остава да чакаме и да се надяваме че сме свършили работата :)

Хайде Теди и за теб стиснати палци.
Дано,дано този е благодатния месец за всички.

*

Sweet Angel

• **
  • 118
  • "Победата обича подготвените"
« Отговор #287 -: Септември 10, 2015, 15:02:56 pm »
Тъй като ви чета всеки ден и се вълнувам с вас, ще си позволя да ви наръся с малко от моя прашец и да ви пожелая групово да се преместите в бременната тема.    :bighug:  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1:
« Отговор #288 -: Септември 10, 2015, 15:14:03 pm »
Благодаря сладко ангелче, взимам си мъничко от прашеца, че да има за всички! Чакай ни, скоро ще се видим там!
*
« Отговор #289 -: Септември 10, 2015, 15:14:19 pm »

Не Ви познавам лично,но толкова се радвам на такива новини  :)
Успех на всички и дано септември да ни донесе много положителни тестчета   :bfp1:
*
« Отговор #290 -: Септември 10, 2015, 15:37:34 pm »
Теди, дано да е твоят месец. Стиснати палци за всички ни :)  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Sweet Angel, минавам през прашеца, мерси :)
« Отговор #291 -: Септември 10, 2015, 17:36:08 pm »
И аз щипвам малко прашец...

« Отговор #292 -: Септември 10, 2015, 18:44:29 pm »
Здравейте милички.Ето че след всеки залез идва изгрева..Честито за фоликулчетета ..
Днес аз имам две еднакви чертички на теста за овулация,белтъкообразна слуз,която заради мукосолвана е по водниста,боли ме от ляво и ще има обичане след малко...ПРегръщам ви,ще има снимков материал на теста по-късно ..Щастлива съм много...  :D :D :D

*
« Отговор #293 -: Септември 10, 2015, 19:06:57 pm »
търкуууууллллл из прашеца на ангелчето  :lol: хубаво да се отъркалям защото вече започвам да се отчайвам. Втори ден от цикъла, а ми е толкова оскъден .... задържан фоликул ли имам.... не знам вече какво да си мисля. Добре че запазих час за понеделник - поне да ме видят как стартирам цикъла, този месец пак ще ми е пропилян защото док се връща на 23ти, чак октомврийския цикъл ще мога да стартирам (ако пак нямам нещо задържано).
detence1993 нещата при теб изглеждат добре засега, дано хванете Овуто този месец.
Tedichka стискам палци, имаш всички шансове да успееш този месец - с два фоликула, евентуално три - това си е троен късмет  :D
ДАЛИНДА не се притеснявай, остави се в ръцете на док и персонала - те ще се погрижат за всичко. Като стартираш нещата времето минава много бързо, наситено със събития, таке че няма да имаш много време за притеснения. Важното е да започнете, пък ние ще стискаме палци както винаги

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #294 -: Септември 10, 2015, 19:14:43 pm »
Привет и от мен!
Тедичка, стискам силно палци! Хайде, да ни зарадваш скоро с положителен тест!
Алис, за теб съм сигурна, че ще ни зарадваш!  :wink:
Далинда, стискам палчета и за теб!
Лили, очаквам новини от теб в понеделник значи, стискам палци всичко да е наред!
Аз да се оплача - чувствам се ужасно. Снощи в 4 се събудих с адска болка в корема, гадене и студена пот ме обля няколко пъти- явно съм пипнала някакъв стомашен вирус. Моля се да не е така и да е временно неразположение. Днес цял ден се чувствам като парцалена кукла. Чак сега започна да ми става по-добре. Бебеправим вече от цяла седмица - всеки ден! ММ няма нужда от подканяне.  8O Изтощена съм, а почивка ще видя чак от 19-ти.
Благодаря за прашеца, минавам и аз малко да се опраша.  :lol:

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #295 -: Септември 10, 2015, 19:57:29 pm »
Лили, прави ми впечатление, че напоследък няколко момичета се оплакват от същото (оскъден цикъл).  Не си поставяй веднага диагноза! Виж в понеделник какво ще ти кажат, дано не е това, което си мислиш. Все ще питам, като сте неразположени само на УЗ ли ви гледат?
Starshine, има такъв вирус сега, ще ти мине до ден, два. Пий повече течности.
Tedichka, дано сте уцелили момента, стискам палци! Доста е обнадеждаващо това, с пукнатите фоликули.
rrrr, какво става с теб, направили ТО? Не пречи да забъркате един кекс какъвто и да е резултата от теста ;)
Алис, стискам и за теб сиииилно всички налични палци!
Синеочкооо мила, как сте, как е бебинка? Дано сте добре и скоро да се разпишеш, че много ми липсваш!
макииии и ти къде ходиш цял ден? Да не сте се изселили пак край някое красиво езеро на палатки?
ДАЛИНДА, правихте ли някаква стимулация? Айде, дано всичко е наред и при теб  :bighug:
На мен ми е едно мързеливоооо...ама от времето ще е :) Само за кекс е супер  :oops:! Как пък някоя баба не изяви желание да вземе детенце?!?
*

Starshine

• 494
  • "When nothing is sure, everything is possible."
« Отговор #296 -: Септември 10, 2015, 20:05:53 pm »
Калиии, Кали- при мен положението с бабите е същото! Съвсем са се скатали.  :lol:

Quiet people have the loudest minds.
« Отговор #297 -: Септември 10, 2015, 20:06:13 pm »
Честно казано, да става каквото ще - сигурно и О. няма да имам този месец или най-малкото едва ли ще разбера. Обаче усещам едно такова безразличие, не знам защо, сигурно се побърквам и вероятно това е тихата лудост, за която хората говорят :lol: :lol: :lol:
Ади, не си само ти. Ако това ще те успокои и аз съм така. Не, че съм се отказала, просто не го мисля толкова. Хубавите работи бавно ставали, пък и колко случаи има, при които като се успокоят жените и забременяват....дано и ние сме от тях!
« Отговор #298 -: Септември 10, 2015, 20:07:11 pm »
Ето и снимков материал http://prikachi.com/images.php?images/894/8349894L.jpg  :P

*
« Отговор #299 -: Септември 10, 2015, 20:48:59 pm »
Кали мен винаги в първите дни на цикъла ме гледат на УЗ. Първия път ми беше неприятно, сега вече ми е все тая само да са хубави резултатите. Малко ми е тъпо защото няма да съм при моята лекарка  :(  не ми се обяснява от началото какъв ми е проблема. Ще гледам да мина с по-малко обяснения, все пак няма да сменям лекаря, само искам едно УЗ.
А за оскъдния цикъл - аз имам лош опит и затова не съм с големи надежди. Оскъден цикъл се дължи доколкото знам на тънка лигавица, а тънката лигавица - на много други неща и нито едно от тях не е приятно  :?
Вярно че Маки я няма и усещам липсата й  :( дано да липсва по хубав повод, може да правят някой кекс - маратон  :lol:

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети