Ооооо, я се стягайте всички наред! Времето е достатъчно скофтено, че да си кофтим и настроението
Аз последните два дни се чувствам много добре, сигурно защото вече не усещам смотаното главоболие от липсата на (достатъчно) кафе. Преди това яко се изнервях. Дано да се задържи безглавоболието вече
Моята БТ продължава да си седи висока, нооооо не ми дреме вече, и без това е късно за УЗ преглед за задържани фоликули. Каквото и да е, другия месец ще стане ясно. Честно казано, да става каквото ще - сигурно и О. няма да имам този месец или най-малкото едва ли ще разбера. Обаче усещам едно такова безразличие, не знам защо, сигурно се побърквам и вероятно това е тихата лудост, за която хората говорят
Бременните не ми пречат, напротив - усмихват ме. Сигурно им изглеждам странно отстрани, където и да ги видя, все им се усмихвам
Да ви разкажа, онзи ден, една приятелка дойде до вкъщи да ни даде покана за сватбата си, която е след 2 седмици. Аз й казвам, благодарим, ще дойдем, и тя - ами идвайте - двама, трима - колкото сте
(не сме споделяли на никого, че правим опити, освен на вас де...) И ние с ММ й отвръщаме - аа, двама сме още, спокойно, ще ни изхраните
и тя: е, то има време дотогава
Като че ли знае... Та усмихна ме и тя...
В тоя ред на мисли - усмихнат ден и от мен в тоя дъжд и студ.
ПП.
Hris_80, много хубава графика имаш, стискам палци. Само не разбирам в бележките ти, какво е това дето шупва?