Аз игликата я спрях още преди две седмици. Сега спирам и Агнеса, остава селена и Б 6. На лекар явно скоро няма да мога да ида, за съжаление. Нашия док бил в отпуска до средата на септември, някой друг го замествал, но били километрични опашки. Пък аз другата седмица като почна работа-край!
И да ида, същата работа де. Ще ми пуснат някои хормони евентуално...пък аз в момента нямам никаква възможност да си направя целия пакет
началото на учебната година е някакъв кошмар в нас. Това детенце, да ми е здравичка, расте като гъба и освен всичките пособия за училище всеки сезон купуваме и нови дрехи, обувки...само за сведение, на 9 години (почти 10 де) в събота купихме маратонки 38 номер и обувки 39! Тва дете и мен ще задмине по крачуни, явно! А на височина хвърчи с по 10 че и повече см на година. Всички анцузи и дънки, купувани пролетта вече са и над кокалчетата
Както и да е, това са бели кахъри
а мама е на заден план за сега
Адиии, на затопляне отива твойта работа
как пиша наизуст...сега ще ти погледна графиката, не, че разбирам много де, ама това не е ли на хубаво???
Хора, знам, че ТСХ не е стресов хормон, но пък щитовидната много се влияе от стресове, аз така отключих Хашимотото, та се питам, възможно ли е това пусто ТСХ да се покачва от нерви? И мойто предпоследно беше паднало до 0.96, а само след 40 дни хвръкна на 5.76...три дни преди да дам кръв една жена припадна пред мен и аз много се уплаших. Сега и на работа голям стрес...ако я карам така, никога няма да мога да ги вкарам тези хормони в норма
Не знам вече за кое да мисля по-напред, за ТСХ ли , за другите ли...А някой случайно да знае дали има илачи за това високо ФСХ? Просто сега се сетих
Добре, че ви има вас, че малко да ми вдъхвате кураж и надежда, иначе до сега да се бях отказала...