Ох и мен ме тресе за втори път и аз като Стефи, поради същите причини. С Ели ме беше страх да не я "смажат", то не че няма няколко при това момичета дето и ги говорят едни от време на време, но вечер разговаряме и мисля, че се справя... На госпожа пък с нея хич не слъчих, такъв апатичен и немотивиран човек не съм виждала, добре че Ели е по разбрана и изпълнителна, че успява да се справи долу горе добре.
Сега със Стефан, точно чепатият му характер ме притеснява и ако му се падне госпожа като на Ели, ами загубена съм... Хем ще е най-малкия в класа, хем е доста буен и хич не се подчинява, в общи линии е в графата "ни се води, ни се кара", та не знам какво ще го правя. В тоя ред на мисли, ако някой може да ми препоръча добър детски психолог ще ми е от полза и по възможност да не е някой дето ще ми обяснява, че аз съм виновна, че детето ми е такова. Обяснявала съм какъв е и това е буквално от бебе и за всичките тези 6 години и половина промяна към по добро няма, а преди месец и нещо нещата взеха и да се влошават, вече има тикове... Сега до началото на училището го гледа свекърва ми на село и уж съм с идеята да се поуспокои, ама като си го вземем за събота и неделя, тиковете си стоят, а свекърва ми се оплаква, че хич не слуша и и се отговаря и разни от сорта. В общи линии едвам се съгласи да го гледа трета седмица.
Та такива са ми терзанията, но поне в четвъртък ще се запозная с госпожата му на родителската среща и се надявам да случи, а той по принцип до момента има късмет с госпожите
Успех и от мен на всички ученици!