Здравейте всички мами и Ра4о
Отдавна не сме се отчитали тук. Сега влизам да докладвам, че и Дани е болен за първи път с всички екстри - температура, гърло и разстройство.
Днес е по-добре вече след като вчера не искаше да сваля температурата. Запасили сме се с лекарства. Проблемът е, че го стресирахме да му пъхаме разни неща в устата и той всичко плюе и е голям зор да му дадем нещо.
Според мен лепна вирус на връщане от морето в събота. В самолета имаше болни деца с подобни симптоми. Отделно, че си дойдохме на време с 20 градуса по-студено и това сигурно също го събори.
Иначе на морето беше страхотно. Само първия ден го беше страх и после много му хареса във водата. Пищеше от удоволствие
Много се забавляваше и на детската дискотека вечер. Прилагам доказателства
https://www.youtube.com/watch?v=_njDa6JyyDAХодихме и на детски клуб, но там за неговата възраст е само с майки или татковци. Бързо му омръзваше. 15 мин игра и си излизаше от стаята.
Тази седмица сме отделили за подготовка за яслата. В понеделник дадохме проби за изследванията. Утре ще оформим и документите при личната лекарка. Дано само да е пооздравял и да не прескочи ходенето другата седмица.
Искам да го давам вече. Усещам, че има нужда от контакт с други дечица. Мисля, че там ще му дадат повече откъм разнообразие отколкото аз вкъщи. Е, няма разбира се да му дадат толкова любов, но вечер и уикендите ще наваксваме.
Той непрекъснато иска да сме навън. Много се надявам и там да ги извеждат поне по 1-2 пъти на ден.
Днес няма да го извеждам, че мъжът ми е против, тъй като нали е болен (аз не съм съгласна, ама хайде) и не знам как ще издържим цял ден у нас.
Практиката с тръшкането, плача и захласването продължава. Само да не стане каквото иска или да не може да разберем какво иска и се започва. Освен това има страшно чувство за собственичество. Всичко, до което се докосне става негово и пищи, ако друг се докосне до него. Например стълбите в хотела, пързалката и т.н.
Събуди се... отивам...
Целувки на всички бебки и бебоци!