Добро утро от мен! Черпя всички с кафе.
Като ви чета за гърнетата и разбирам каква нереална оптимистка съм. Мислех този месец да се учим на гърне, но явно ще оставим за другата пролет. Няма смисъл да се мъчим излишно. Моят разбойник и без това повечето пъти си върши големите работи докато е в столчето и яде.
Относно яслите - също на пролет решихме да св записваме. Чудех се дали обаче преди това не може да ходи за по 2 часа, колкото да свикне с децата там. Не съм разпитвала още, но ми се искаше да им посещаваме двора, колкото да свикне с него. Той ми е доста предпазлив на непознати места. Не иска да се пуска да ходи ако не познава обстановката.
За яденето сам - и той има повече около себе си, отколкото е изял. Но важното е, че има огромно желание.
Онзи ден за първи път каза - мени (мен). Доста шашната останах, мислех, че тази думичка се осъзнава на по-късен етап. Вие какви наблюдения имате?
Имам един въпрос - имали ли сте проблем с бързо пиене на кисело мляко (айран)? На мен ми се изправя косата само като види кофичка с мляко. Много е лаком. Не зная как да се справя с това. Онзи ден така бързо изгълта едно студено, че после 2 часа ми повръща.
И още един въпрос - още си суче устата. Как и кога се преоборихте с този досаден навик? Повече от 3 месеца не се кърмим, а няколко месеца преди да спрем - се кърмеше само вечер. Притеснението ми е относно зъбките - да не се изкривят.
Пожелавам ви усмихнат и спокоен ден!
Извинете за евентуални правописни грешки, пиша от телефона.