Според нашата лекарка е време да преместим Катерина, точно за да не се буди за кърмене през нощта, вече няма нужда, не е глад това. Макс веднъж да се кърми, Ама има нощи в коите спи споконо докато не вляза в стаята и после почва рев през два часа.
Май казах, че вече сме съразмерни, 7кг. и 10 грама, не е мръднала на ръст, но така ръст-глава-тегло се получават съразмерни.
С пюретата претърпях пълен неуспех, след като я черпиха супа в градината и реших, че ще правя Захранване водено по бебето и доста се забавлява с някой брокол или ябълка от мрежичка
В градината й пробутват две-три лъжици супа, ще изчакам да въведа всички храни и директно й сервирам от нашата трапеза. То и без това горкото се опитва да ни яде чиниите, не От чиниите, а самите чинии
като стане на годинка направо й връчвам престилката да готви :lol:Днес я черпих от моя ориз - гледа зрънца, пъха в устата, вади, глътна, кво глътна като количество - едно зрънце точно..
Гледам да въвеждам по-бързо всички храни, че не знам кога ще докопа чинията на съседчето
Уф, Тома Неверни бях аз за този метод, знаете ми мнението, ама нА - хепи бейби е така.
За шишетата - ние открихме на Гербер, с малки, обли биберони, само тях прие радушно и още ги предпочита най-много. Язък за 10 шишета Плейтекс, които ми подариха, анатомични, подобни на гърда, бля-бля. Толкова за анатомичните неща.