ВиЛили, добре дошла
Синеочка, много е гадно това, на мен с Ники ми се случи да се захласне и да се забрави да поеме дъх и посиня, хем нищо нямаше да кажеш, ни вода, ни кърма, ни повръщано. Докато изреве онези 5 секунди ми бяха 1 година за мен!
Катето се метна от шезлонга и мисля да го пенсионирам. Директно върху тиквата си падна, после цяла вечер я ръчках да я видя има ли й нещо
Да се оплача, че ми повръща все още, но от крушата направо фонтани направи, та спрях с нови храни. Караме на просо, ориз, картоф и ябълка. Тиквата я бойкотира категорично!
Рачо, не ги мисли ваксините, имате обективни причини да отлагате, а и не сте в някаква рискова среда.
Малката въшка се опитва все по-добре да пълзи, стига до полуседнало положение, а на бънджито се прави на балерина. Аз само я бутам назад, че ме е страх за гръбчето.
За адаптацията, какво да ви кажа, ставах седмица и нещо в 6:30 да й градя режима, да свиква, че от 7 е на градина, само веднъж-два пъти е ревала повече от обичайно. Иначе е спокойна по цял ден, докато не ме види и тогава се размрънква. Имах своите предразсъдъци относно арабките, как ще ми гледат детето, еле пА като я черпиха супа, но засега виждам, че са грижовни и гушкат лапетата. Ако се разбираме все така добре с Фатима ще й оттегля кандидатурата на Катето от градинската система и ще си я гледат в Милю Фамилиал с 6 деца.