Мари, Браво! Много хубави новини. Дано всичко се развие успешно до финал.
Giaany, поздравления и за теб! Стискам палчета също.
Лили, на теб ти писах на друго място вече. За мен няма място за притеснение относно фоликули, естрадиол, пункция. Giaany ти е обяснила вече, моето мнение го знаеш. Моята лигавица също оставаше тънка след Фемара и Клостил. След като Фемарата изкуствено намалява естрогена, нормално това да се отразява и на лигавицата. Моята след спирането на хапчетата си наваксваше за 3 дни. Само последния път нещо се закучи, но бях в комбинация с Менопур, а той по принцип също така ми се отразява. Много късмет ти желая в тази процедура.
Алекса, фоликулите се пукат обикновено 36-48 часа след слагането на Прегнил (тогава се смята, че яйцеклетката е узряла напълно), но зависи с каква големина са, разбира се. Може да се спукат едновременно, може и един след друг. Ако остане неспукан фоликул, това съвсем не означава, че съдържанието му е некачествено, може да има друга причина. Аз понеже съм с ЛУФ, имам богат опит с неспукани фоликули (с Прегнил и без), но за сметка на това с хубави яйцеклетки (засега). Пожелавам ти успех.