Северно сияние успех и от мен!!! Много стиснати палчета. Щом си си прибраля цели три бластоцитоцита вярвам, че ще успееш
Аз искам да питам дали е нормално на 16ти ден да имам още зацапване в цикъла след неуспешен транфер
. Първо трая 10 дни, което е много за мен и все имам леко кафяво веднъж дневно.
Лили за статията обяснява, че няма празни фоликули, а в повечето случаи е невъзможност да бъде пунктирана поради дефект в узряването. Целта на Прегнила е точно това. 24-36 часа да се получи т.нар. миоза,т.е. от 46 хромозома да станат 23. Само такава яйцеклетка е годна за оплождане. Обаче поради факта, че яйцеклетката е некачествена или че Прегнила е недостатъчен може да не се получи точно това деление. Също така Прегнила е отговорен за откачането на яйцеклетката и освобождаването и, т.ч да може а се пунктира.
Понякога ако имаш ЛУФ може да имаш нужда от по-голма доза Прегил. Това е особенно характерно при ендометриоз или чести възпаления на яйчницитеа, т.к. се задебелява външния им слой.
Не мога да изпиша цялаа статия.
Ако искаш напиши в гуугъл empty follicle syndrome и това е 5я сайт haveababy.com. Може да ти го отвори. Има много интересни статии за трудни случаи. Аз го отварям с Андройд(таблет) и нямам проблем.