Сега открих темата и бързо се записвам...
Здравейте момичета.
От юли месец съм пациент на др.Персенска и след едногодишни опити за бебе,непостигайки успех решихме да предприемем процедура.
Преди да стана пациент на клиника Надежда бяхме в друга клиника в която направихме инсеминация,но безуспешна.
Три месеца бях на ЕЦ но така и не стигнах до пункция тъй като фоликула се пукаше.
Последния месец ме стимулираха с Клостилбегит,имах само един фоликул,който пунктирахме на 05.11. и имаше Я с добро качество,но за съжаление на следващия ден получих обаждане,че не е оцеляла.
Сега чакам МЦ около 22.11. и започваме пак,надявайки се да ме стимулират с друг препарат.
При нас стерилитета е неизяснен за момента.Мъжа ми прави спермограма февруари месец,по Крюгер,нормозооспермия е резултата.Тук е момента да попитам дали някой знае колко е давността на спермограмата?Аз ще запитам и др.Персенска дали не направим нова ако това се налага.
Аз съм с Хашимото и нарушена функция на ЩЖ,последните месеци успях да орегулирам ТСХ с подходящата доза Еутирокс и под контрола на ендокринолог.Преди това беше около 3.50,на последната контрола,на 14.10. беше 1.54.
Предполагам,че от стимулацията е възможно да се покачи,но на всеки 45 дни правя контрола и ще разбера дали е така в края на месеца.
Имах също така висок Пролактин вследствие микроаденом на Хипофизата,който понижих след прием на Достинекс.За момента все още го приемам по препоръка на др.Персенска,по схема разбира се.
В общи линии това е нашият случай.
Пожелавам успех,търпение и спокойствие на всички които вървят по този труден път.