Ciquena,какво означава голям проблем с лигавицата?
Щом не си приемала никакви лекарства за лигавицата,значи ти е нараствала и е имала добър размер преди трансфера- знаеш ли колко е била?
А колкото до коментара след неуспех- според мен е добре да си имаме някаккаква статистика за всеки опит- какво точно сме правили,изследвали,приемали като лекарства и когато отидем при доки накратко да му кажем какво и как се е случило при предишните опити и да го питаме какво според него пропускаме или още е необходимо да се направи,каква е причината за неуспеха според него.
Ясно е ,че всеки от нас има досие в което вероятно има всичко,но като се има предвид натовареността на всички лекари аз лично се съмнявам,че някой детайлно е прегледал досието със историята ни преди преглед.
Та в този смисъл искам да кажа,че инициативата трябва да е в нас- независимо в какво емоционално състояние е в момента доки,колко е изморен и т.н- става въпрос за нашето здраве,за нашата мечта и за много средства ,време и емоции,които влагаме в това.
И аз не винаги успявам да го правя,но знам,че това е правилния подход- питаш,питаш и пак питаш за всичко,което не ти е ясно,за всичко което е важно!!!Трябва да има диалог,а не да влезем и за 5мин набързо да приключим с прегледа,защото се притесняваме,че отвън чакат още много като нас ..........и после тук да се питаме за многото неща,които не сме разбрали.
Успех на всички!!!