bebeshok0326,на мен след 4-ия опит ми се наложи да се преборя с рак на гърдата и мноооого четох и се интересувах и мислех преди да взема решение как да се лекувам и също мога много да кажа по всичко свързано и с репродуктивните проблеми и със онкологичните такива,защото съм ги преживяла и съм имала и имам контакт с много хора и в двете групи.
Абсолютно съм съгласна,че всеки организъм е различен и винаги като такъв трябва да се третира за каквото и лечение да става въпрос.И не е правилно да очакваме,че щом при един едно е помогнало( или нещо се е случило) то непременно и при нас ще е така.Няма спор за това и се надявам,че повечето хора го осъзнават и не си самоназначават разни неща само защото са чули ,че на някой е помогнало.Темата е много обширна и не искам да ви натоварвам с нея,а само да ви напомня да внимавате за здравето си,защото всичко хванато в начален стадий е по-лесно поправимо.
И ако искате и сами да си помогнете помислете за промяна на начина на живот- хранене,двигателен режим,справяне със стреса и неглижиране на хората,които ни го причиняват и т.н .......все важни неща на които малко лекари в традиционната медицина обръщат внимание.
Лекарите не трябда да лекуват само с лекарства,протоколи ,стандарти......а преди всичко да ни познават ,да си говорят с нас,да има диалог,доверие,съпричастност- искайте и търсете това!!!
Ако не можем да си говорим , да обсъждаме ,да споделяме страховете и притесненията си,да спорим дори с лекуващия лекар,то и резултатите няма как да са това,което искаме.
Нали ни е ясно,че влизайки в кабинета за 5 до 10мин преглед (заедно със събличане -обличане) и без особен контакт и разговор няма как да сме спокойни какво правим и защо.И после се опитваме тук и по другите форуми да гадаем кое как и защо......а нали едно от важните неща за да се случи чудото е да сме спокойни ?!
Извинявам се ,ако на някой съм досадила- само искам да помогна и да споделя какво научих аз по пътя на борбата за дете,за живот.......с най-добри чувства към всички !