Лили, аз също като Giaany мисля, че прогестеронът е много нисък за след Ову, знам ли. А за Е2 само може да се гадае - възможно е някой от фоликулите да е претърпял обратно развитие, може твоето предположение за некачествени и загинали яйцеклетки също да е вярно, но каквото и да предполагаме, само си чешем езиците, трудно ще разберем какво всъщност се е случило.
AZZIA_BO, прегръщам те и ти желая много скоро нов успешен старт и покорен финал.
Мари, не смятам, че пътуването ще се отрази на резултата. На мен Док ми е казал с нищо да не променям дневния си ритъм, само да избягвам тежки и натоварващи дейности, горещи душове и сауни...все неща, които по принцип не са препоръчителни за една евентуална бременност. Ако ги беше минала тези 370 км пеш, е тогава може би щеше да е оправдано притеснението ти
dolia, освен ако нямаш някакъв проблем с усвояването на фолиева киселина, обикновено изписват по 1 хапче дневно (0,4 mg), препоръчително е да е Мета. Аз понеже от години я пия, заради Б12 дефицитна анемия, са ми казали, че необходимото се усвоява, а всичко излишно се изхвърля от организма и няма защо да се притеснявам от предозиране. Не съм била бременна, но като не такава пия по 2 хапчета Неофолик Мета дневно. Разбира се, важно е да се свържеш с твоя лекар и той да уточни правилната доза за теб. Успех!
irenaa, при теб вълнението вече сигурно е пълно. Прекрасна среща с малките бебочета
Ех, момичета, в този месец много прекъснати стимулации
И на мен ми се струва много крив тоя месец, иначе ми е един от любимите. Здраве да е, продължаваме с нови сили.