Много сте изписали, момичета!
Желая ви успех и ви стискам палци!
Позволявам си цитирам (по памет) изказване на Jbrul от преди няколко странички, че много ми хареса:
Който не се е отказал, все е гушнал бебе <3
Симптоми имах с първите две бременности (придърпване, запек, болезнени гърди --> още преди теста), но този път нищо не ми подсказа добрата вест. Болки в гърдите все още 0, болки като при МЦ имах по време на двуседмичното кървене, което получих 10-12гс, гаденето почна в 12 гс... Така че липса на симптоми нищо не значи...
Лили, ти направи ли изследванията за тромбофилия? Според мен е много важно и може да даде много отговори. Примерно една от мутациите на mthfr генът е отговорна за качеството и количеството на яйцеклетките. Също влияе и може да се изследва нивото на хомоцистеин в кръвта. Ако е повишено се спазва определен режим, за да се нормализира нивото и да се подобрят процесите в организма (включително и репродуктивните).
За здравословния начин на живот съм съгласна, но различните "причини" изискват различен начин здравословност. Примерно при висок хомоцистеин здравословност та е различна от тази при целиакия ... Трябва да се знае какво третираме със здравословност та, която спазваме, защото общ знаменател няма.
Хубав и усмихнат ден на всички <3