Момичета, благодаря за отговорите ви за НК клетките и имунотерапията. Аз тогава влезнах да ви отговоря и писах, писах и уж публикувах, но може и да са ме ценцурирали модовете, че публикацията ми беше пълна с добавките, които взимам, наместо имунотерапия (защото няма кой да ми я изпише или приложи, където живея :/ ).
Та сега няма да пиша за добавки и витамини, ами ще кажа, че с Божията помощ и народната медицина (защото наистина от лекарите НЕ получих никаква помощ и подкрепа), след 13 дневно кървене, което докторите намериха за нормално и не третираха по никакъв начин, нито дори УЗ ми направиха, за да се види вътре кво се случва... Вчера на скана ми в 12гс бебето беше живо и здраво и се заредих с надежда.
Съгласна съм с витамини и добавки --> колкото се може повече и в големи количества (без тези, които НЕ трябва да се превишават, разбира се), защото явно при мен помогнаха.
Мира, плаках, докато четох поста ти, вярвам, че си оставила неуспеха зад теб и гледаш в бъдещето, където те чакат твоите бебчета
Успех, момичета, стискам ви палци! Лили за теб стискам и на краката!
Гиаани, аз също съм чела за диетите и имунната система и ще ти пиша на лични да обменим опит!
Nac почнах и аз след положителния тест, че прочетох, че намалява НК клетките--> може и той да ми е помогнал, знам ли вече
Пак много писах за "витамини" и "против" лекарите, дано тази публикация "мине"