За да не ям храните,които ми вредят означава да остана на пълен глад.Аз реално не знам кое точно ми вреди от настоящото ми хранене,повечето неща на масата вкъщи са домашно производство,от чисти по-чисти. Храненето е важно,но ако слушаш лекарите или пък "специалистите" журналисти,ще умреш от глад.Какво имам предвид: чела съм статии както ЗА консумацията на прясно мляко,така и ПРОТИВ. Същото е с плодовете,същото със зеленчуците,месото...Да не би в миналото хората да са се хранили по-добре? Дядо ми е разказвал по време на войните какъв глад е имало,хората са ядяли каквото имат налично,бедно и еднообразно меню.И какво?- нямат никакви автоимунни.За мен най-логичното срещано до момента обяснение на автоимунните е вируса - вирус влиза в тялото и заразява дадени клетки или орган,автоимунната система започва да разпознава този орган като чужд и го атакува, за да унищожи вируса.Характерното за вирусите е,че те не са отделен организъм,като влезе в тялото вируса "изсипва" генетичния си материал в човешката клетка защото самия той няма свой клетъчен апарат за възпроизводство.Ние може да не го открием,но автоимунната си знае,че е там и действа докато не го унищожи.Все пак аз не вярвам след милиони години еволюция автоимунната ни система да се окаже толкова тъпа,че да прави такива грешки. Затова няма лошо да се храним пълноценно и здравословно,но лично аз не вярвам храната да ми облекчи хашимотото.
Giaany да не е имало късна имплантация и затова теста да не е отчел?Аз като бях след трансфера още докято бях на утрогестан ми зацапа,а като го спрях ми дойде с пълна сила