Mirracles, успех със слагането на инжекциите
ще се справиш, сигурна съм! Лека и успешна процедура и от мен да ти пожелая!
Северно сияние четох, че и на теб са вливали интралипиди. Само преди трансфера ли ти вливат или ще има пак в деня на трансфера? Питам, защото на мен ми вливаха преди седмица и сега се чудя, не трябваше ли пак в деня на трансфера.
Аз в събота ше съм на трансфер, чакаме да станат бластоцисти. За сега съм добре, бях при док вчера и ми премери лигавицата. Каза, че всичко е наред. Каза, че е изненадан от бройката, мислел, че понеже съм по-възрастна от последния път, съм щяла да реагирам по-слабо...Както и да е, сега гледаме напред.
Все пак научих нещо, което не знаех. След пункцията фоликулите се пълнят отново с течност, а не изчезват
Вчера на ехографа все едно не ми бяха правили пункция, много странно. Док така ми обясни, че после сами спадат, но за около 1-2 седмици...За това съм си и подута както преди. И трябва почивка.
Момичета, имам един въпрос. Дават ли ви болнични по време на процедурите и какво казвате в работата си? На мен ми дадоха първо една седмица след пункцията, но сега ми го удължиха с още една...Мислех да кажа, че имам ангина или грип, но за 2 седмици май не става...Не искам да казвам истината, не знам как биха го приели...