Ами да чукна на дърво засега е добре.
Цял живот съм си мислила че ако забременея трябва да стане през септември!
Просто тогава са се случили няколоко важни неща в моя живот две от които са раждането ми и сватбата ми
Да обаче след като минаха много месеци септември забравих за тази си фикс идея. И какво се случи.
Историята със отлаганията вече се знае. Уговорихме се с док като се върнат от отпуска да започнем. Е да ама на мен първи ден се пада на 2-3 септември а пък те започваха от 7-ми. Док каза обади ми се в края на август и ще решим кво да правим. Обаждама се аз, ама да не съм само аз на главата му, пък и няма заради мен да си прекъсне отпуската.Ела- казва- в края на септември преди СЛЕДВАЩИЯ цикъл. Още един месец! И падна едно чудене на морето - кво да правя - да си чакам чинно месеца или да пробвам да отложа с една седмица идването на цикъла ми чрез противозачатъчни! Имайки предвид опита с тези хапченца не особено благоразумна беше втората идея, ама...шило в торба седи ли!:) Реших че ще рискувам пък ако стане. И без това иначе пак щеше да се отложи. То па зе че стана!:) И така стана че всичко мина по мед и масло. Сега си чакам резултата от ин-витрото.
Пожелавам и на теб такова развитие!:)