Glory, аз почти никаква не я свърших.
От тези 5 фирми, на които писах, двете изобщо не ми отговориха, едните отговориха писмено, че не могат да претапицират дивана, другите ми отговориха пак по мейл, в цифри, подобни на тези, които цитираш (може би са същите, но освен за естествена кожа ми казаха и цена за текстил - към 700 лв. без транспорта излизаше),а последните ми звъннаха по телефона и всъщност най се бях навила за тях.
Мъжът ми обясни, че с тези дивани обичайно става така, защото кожата е много тънка (за да е мека) и че те могат да ми го претапицират с друга изкуствена кожа (по-дебела), за която гарантират, че няма да се скъса. Можело само цветът да се промени с времето. Каза, че ще дойдат с мостри на кожата да си избера цвят, ще вземат дивана и след 4-5 дни ще е готов и ще ми го донесат обратно. Цената излизаше около 600 лв. всичко, но така и не запомних точната стойност. Бях навън и го помолих да ми отговори на мейла, че нямам къде да си запиша, той каза добре, но така и не ми върна мейл. Та сега не знам от коя фирма беше този господин.
Междувременно моят мъж даде назаден с претапицирането. Реши да изчакаме още 2-3 години да порасне детето и аз не си направих труда да запиша телефона на човека. Само, че аз не виждам как ще чакаме, тъй като той почна да се бели още повече.
Ако имаш интерес към тази последната оферта, ще се помъча да разбера коя фирма ми се е обадила. Пак ще им пиша на тези дето не ми отговориха писмено и все ще ги нацеля
Стефи, много свеж десен си си избрала. Хайде по-бързо да ти идва музата!