0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #860 -: Август 29, 2015, 11:50:07 am »
Дааа, Кали, само че баничките и пържените филийки могат да са чисто психически симптом :lol: а сладолед винаги ми се яде :lol:

« Отговор #861 -: Август 29, 2015, 11:59:09 am »
Ан тъй! Щях да ти кажа нещо, ама ще се въздържа, че да не се навиваш допълнително, нямаш нужда от това! Ти вземи питай сладоледеното чудовище дали преди да забременее е яла толкова сладолед Разпитай я какъв точно е яла преди и какъв яде сега :)
Ама какви сме луди гъби всичките...наистина под вола теле търсим. Хората, дето не бебеправят, пък забременяват случайно никакви симптоми нямат до като не им закъснее. Да не говорим за онези от ТЛС-то дето отиват да раждат без даже да подозират, че са Б. Пък ние тука ма добавки, пък витамини, пък без кафе и бира и не знам си още какво....
По този повод още един мой любим лаф. Звучи малко брутално, но не го приемайте в буквалния смисъл, та-,,Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш"  :wink:
Успех и стискам палци! И гледайте до като се върна да сте приключили с тази тема, пък дано новата да започнем с един тлъст  :bfp: може и повече де :)
*
« Отговор #862 -: Август 29, 2015, 13:26:25 pm »
Микробиология пусках миналия месец. Оттогава нямам проблеми (до днес). Ако продължи това ще отида, но засега е еднократно. Измих се и изчезна.

47 smiles, аз пресийда не го ползвам със цел овлажняване, а за заместване на цервикалната слуз (щото аз си нямам, или поне не я виждам), за удължаване на живота на сперматозоидите, подбряване на "околната среда" (  :wink: ) за тях и т.н.

Искам да опитам няколко месеца с него, но не искам да ми създава други проблеми.

Няква мацка беше казала, че й предизвикал гарднерела, ама дали е от него... Ще почакам да видя какво ще стане...
Здравей, и аз затова го ползвах. Бях на стимулация с клостил, който намалява ЦС. Не съм имала оплаквания, но не можах и да забременея.
« Отговор #863 -: Август 29, 2015, 19:02:37 pm »
Да се отчета, че днес съм без точки :lol:

За сметка на това огладнявам за 4ти път, а ще ходим на гости и няма как да седна да ям... и ми е доста кофти от този факт!

« Отговор #864 -: Август 29, 2015, 21:40:22 pm »
Момичета така и така си обсъждаме всичко тук , та да си споделя мислите  :oops:
Правя тестове за О Oview.Започнах ги на 13ти ден (Петък) 1вия тест имаше 2 чертички едната слабичка , а днес като направих 2рия пак имаше 2 чертички , но тази която предния ден си беше бледа днес е още по - бледа, а контролната си е същата.Нормално ли е така да избледнява 2рата ? 
Това , че когато са 2 еднакви след това 1 2 дни настъпва О ми е ясно.Само не знам дали е добре така да избледнява тази чертичка.
Аз си мисля , че трябва постепенно трябва да става по - наситена  8O Или не ?
Овуто ми е между 15ти 17ти ден.
Правила съм и друг път такива тестове , но беше отдавна и не помня.
Ох изказах се  :D Дано ме разбрахте  :D  :grouphug2:
*
« Отговор #865 -: Август 29, 2015, 22:01:34 pm »
Ягодка логично би трябвало да се насища  :( тестовете затова са толкова много защото се започват към датата на предполагаемата О и се правят от отрицателен до отрицателен, като между тях се проследява теста с най-наситена чертичка и се засича О. Но аз все пак не вярвам на тестове - от всички начини за следене на О най-сигурен е УЗ, всички други са ме подвеждали. Така че това, че чертичката е по-бледа, не значи че няма О. Така мисля, макар че дано се включат и други защото аз нямам кой знае какъв опит с тестове - 3-4 пъти съм ги ползвала.
Аз пък съм много депресирана - Т още не ми се е повишила. Кога ще дойде тази О най-накрая  :( измъчих се и аз, измъчи се и моя мъж, не знам толкова чест секс дали няма да му навреди на оплодителните способности  :?

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #866 -: Август 29, 2015, 22:16:13 pm »
Лили, защо правите кекс всеки ден? Според мен е достатъчно през ден.

За тестовете за О. нямам представа, само 2 месеца съм ги правила и се насища постъпателно...

*
« Отговор #867 -: Август 29, 2015, 22:38:32 pm »
ами правим всеки ден уж да съм максимално сигурна, че сме я хванали  :( Вече не знам кое е по-доброто, защото уж се смята, че най-сигурен за забременяване е секса 1-2 дни преди овулация. Стигне ли се до овулация, вече съм закъсняла със секса. Затова всеки ден правя секс и чакам Ову, за да спрем с опитите. Имах ЦС преди няколко дни, вече нямам никаква ЦС, иначе имам желание, не е като да ми е "сухо" и неприятно.

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #868 -: Август 29, 2015, 22:42:51 pm »
Да ви кажа от собствения си опит - на тестове за О не вярвам. Забременях с повече от 5 отрицателни теста, тогава, когато ми беше доказана овулация. Не знам каква беше причината за това, но никак не ми помогнаха, а даже ме объркаха. За О следя предимно себе си - ЦС, напрежение в гърдите, голямо желание за кекс и т.н.
Иначе, да се отчета (тъй като рядко пиша), може би този цикъл ще ми е нормален, понеже към 12-ти - 13-ти ден ми се появи ЦС, както си му е реда. Явно сега е момента и от вчера с мъжо забъркваме кексове, та да я сгащим тази яйцеклетка. Много се надявам този път да стане, но ще видим. Имам си час за АГ на 01.09. Любопитно ми е какво ще ми каже и той.
Аз не коментирам много често, но ви чета и се вълнувам с вас. :) Е, също и ОММММ-кам от време на време :D
« Отговор #869 -: Август 29, 2015, 22:55:55 pm »
Лили и според мен на два дни трябва. Док така ми е казвала. Те плувците нали живеят по-дълго.
Може да имаш късно О. Не се отчайвай още!

Момичета, и аз днес имах зацапване. И аз нямаше да го видя, ако не ползвах дневни превръзки заради глобулите, които си слагам. Беше едно такова червено, но не към кафяво, а към розово, какъвто е цветът в началото на цикъла.
Интересно е, че снощи сънувах че имам зацапване. Сутринта като се събудих реших, че съм го сънувала заради зацапването на Ади. То може и така да е било де.

Алис, много се възхищавам на момичета, които си разчитат тялото и сигналите му. Аз съм пълно дърво в това отношение.
« Последна редакция: Август 29, 2015, 22:59:01 pm от 47 Smiles »
« Отговор #870 -: Август 29, 2015, 23:12:35 pm »
Ииихаа, и при теб на 8-9 ден се появява  :D Стискам палци да е това, което си мислим, че е  :P

« Отговор #871 -: Август 29, 2015, 23:17:17 pm »
Ииихаа, и при теб на 8-9 ден се появява  :D Стискам палци да е това, което си мислим, че е  :P
9-ти ден го смятам, ако въобще съм познала кога е О  :oops:
Дано, Ади, макар че хич не смея да се надявам. Засега нямам ПМС, но нямам и бременни симптоми.
*
« Отговор #872 -: Август 29, 2015, 23:19:21 pm »
Включвам се и аз. Днес нещо настроението ми никакво го няма. Тъжна съм, а като не съм на кеф и си трая.
Ягодке, писах ти на лични за ТО, а пък кекса може да ни го прикачиш тук всички да му се порадваме(става въпрос за истински кекс).
Ади, сладолед ми се дояжда чак сега към края. Иначе в началотл нищо не ми се ядеше, освен цитросови плодове на фрешове всяка сутрин. Ставах от сън и бягах към блендера(впрочем първо бягах да повърна , та после другото).  С първата ми бременност пък налитах на месо. Да знаеш, че имам добри предчувствия за теб и за Смайли..все си ви представям като женски мами. Пу, дано :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Смайли, точенето на дзин дзин енергия май ще е дало резултат. :lol: :lol:
« Последна редакция: Август 29, 2015, 23:21:08 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #873 -: Август 30, 2015, 01:54:07 am »
Привет и от мен, Ева аз използвах пре-сийд този месец за сефте и на мен не ми хареса много, не беше достаъчно хлъзгаво, по-скоро мокро, но ЦС, която аз си произвеждам (когато успея да я произведа) е доста по-хлъзгава и приятна от пре-сийда :)

Утре ще пиша повече, Кали, колко време ще си в гората? Ади, Усмивчице, зацапване на 8-9 ден няма от какво друго да е, освен от  stork-boy :) стискам ви палци!
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #874 -: Август 30, 2015, 07:17:01 am »
Добро утро :)

Да се върнем малко на земята - след спада в БТ днес, не издържах и препишках един престо с първа урина - съвършено отрицателен. Таа следващият се отлага до вдругиден, ако дотогава не ми дойде.

Пп. Много се дразня на себе си, когато не изпълнявам собствените си планове..  :?

*
« Отговор #875 -: Август 30, 2015, 07:52:32 am »
Аделия, БТ не ти я приемам, не си я мерила,по обичайното време. За тест пък е рано. Чакай си закъснението и тогава, дай му време на това ЧХГ да нарастне.  :wink:
Айде на неделната почерпка  :D

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #876 -: Август 30, 2015, 09:18:00 am »
Ади, това не е сериозен спад в БТ.
Може да е рано за тест. Стискам ти палци! И на себе си. И аз имам малък спад и ПМС от днес (тежест в корема ниско).
« Отговор #877 -: Август 30, 2015, 09:29:44 am »
Дано, аз просто отчитам фактите  :) Ако не друго, то поне графиката ми е ок, че предния месец беше отчайваща...

« Отговор #878 -: Август 30, 2015, 09:40:16 am »
Е момичета при мен положението е  :( :( :( Лелката се появи.  Край и на 10 месец опити.  Ади, Смайли пожелавам ви от сърце :bfp:. Поне вие ни зарадвайте.
« Отговор #879 -: Август 30, 2015, 10:07:58 am »
Е момичета при мен положението е  :( :( :( Лелката се появи.  Край и на 10 месец опити.  Ади, Смайли пожелавам ви от сърце :bfp:. Поне вие ни зарадвайте.

В тази работа, която сме захванали, няма място за отчаяние. Пожелавам ти септември да бъде май :) :bighug: