0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #820 -: Август 28, 2015, 16:18:46 pm »
Ади имаш ли някакво зацапване навътре или е само по бельото?Много ми е странно и на мен твоето положение. Надявам се  тези ПМС да са симптоми на бременност.
« Отговор #821 -: Август 28, 2015, 16:21:48 pm »
Нямам "навътре". Аз реално и никакви течения нямам, затова вчера казах, че е сухо зацапване, т.е. не е зацапана ЦС например. И аз съм ей така  8O, буквално се чудя откъде идва това "нещо"  :?

*
« Отговор #822 -: Август 28, 2015, 16:44:02 pm »
Ади, ИЗ си е твоето, търпение още 2-3 дни и после те пращаме при бременните.

Ева, чисто отрицателни ми бяха моите тестове до 15тия ден, когато спрях да тествам и се отказах. На 19 ден видях малко ЦС и тествах и беше положителен :)
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #823 -: Август 28, 2015, 16:57:40 pm »
Ади, ИЗ си е твоето, търпение още 2-3 дни и после те пращаме при бременните.

Ох, Маки, дано да си права. :dontknow: :dontknow: :dontknow:
Чета по разни форуми, не е чак толкова рядко срещано, обаче никой не го е описал толкова подробно, колкото мен  :lol: Направо ми иде да ви го покажа даже, ама толкоз' изчаткала още не съм  :lol: :lol: :lol:

Преди като съм чела, мислех, че е като зацапването преди да ми дойде, т.е. нещо, което тече в достатъчно количество, че да се усеща. Пък то не е такова.

Стига съм ви занимавала с моите глупости, някой няма ли да каже нещо забавно, като за петък следобяд  :D
« Последна редакция: Август 28, 2015, 17:03:36 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #824 -: Август 28, 2015, 17:08:17 pm »
Ади, между другото, когато съм се съмнявала и аз съм търсила описание.
Спомням си че в търсачката написах имплантационно зацапване (но не помня на какъв език) и на изображения излизат снимки.
Може да сравниш ако искаш, въпреки, че не вярвам при всеки да е еднакво.

Мда... сега го видях - някакво много светло й е на тази мадама и обилно...
« Последна редакция: Август 28, 2015, 17:10:16 pm от evelinapa »
« Отговор #825 -: Август 28, 2015, 17:11:58 pm »
Хахахах, значи е време да се намеся аз :)
Адиии, виж сега! Не, че нещо, ама...много станахме тука, не мога вече да ви запомня всичките и историите ви, за туй, да те няма! Най-официално те гоня към бременната тема! Е, да идваш от време на време да ни ръсваш от прашеца си! Да не се обидиш, ей!
А сега сериозно, надявам се, че до като изпишем тая темичка (то не остава много де)ще сме намалели поне с 3 броя! Не само се надявам, вярвам го!
Целувки и прегръдки на всички и много палчета от мен!

*
« Отговор #826 -: Август 28, 2015, 17:14:23 pm »
Момичета, не знам дали ще е много забавно това, което ще кажа, много е оф-топик, но имам нужда от помощ, та ще ви го кажа.

Нали знаете във фейса хора как си изпращат за РД разни красиви картинки с торти, цветя, пеперуди, балони и т.н... От къде ги взимат? Много ми трябва една такава картинка за РД на английски да пише. Много съм скарана с технологията, дори не знам Кали и Синеочка как пускат картинки тук и от къде ги взимат, но ако някой знае, моля на лични, спешно е  :jump12:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

« Отговор #827 -: Август 28, 2015, 17:29:42 pm »
Ади, между другото, когато съм се съмнявала и аз съм търсила описание.
Спомням си че в търсачката написах имплантационно зацапване (но не помня на какъв език) и на изображения излизат снимки.
Може да сравниш ако искаш, въпреки, че не вярвам при всеки да е еднакво.

Мда... сега го видях - някакво много светло й е на тази мадама и обилно...

Последно, че тази тема ще стане неприятна... Слагам си текста в скрит текст и споко, няма снимки!  :lol:
[spoiler] Първата снимка в изображенията на гугъл при написано "имплантационно зацапване" на български, изглежда точно така, както при мен преди да ми дойде. А в случая е мнооооооооого по-малко и е по-светло. Освен това не го забелязвам по т.х. Когато го видя по бельото си, то вече е минало и заминало... Ако напишеш "implantation bleeding", т.е. на английски, излизат повече изображения и все на т.х.  :? Аз такова чудо нямам. [/spoiler]

Егати, не можах да го сложа в скрит текст, някой ще ме светне ли как става?

Маки, пишеш си това, което търсиш, в гугъл, даваш да търси изображения, а не в мрежата и после от изображенията си избираш това, което ти харесва, с десен бутон си го запаметяваш на компа и после си го слагаш там, където искаш  :wink:

Кали, как ще ти се обидя душа? Ти въобще как си представяш да се обидя на гъба, при това луда?  :lol:
« Последна редакция: Август 28, 2015, 17:33:04 pm от AdeliaMiss »

« Отговор #828 -: Август 28, 2015, 17:37:09 pm »
Абе, Ади, то при всеки е различно. Чела съм че понякога е по - тъмно, защото може да е престояло няколко дни вътре.
Освен това може да е повечко, може и да е по - малко.
А, за това къде ще излезе (на хартия или бельо), въпрос на случай....
И няма гнус в тая работа. Аз съм готова и майчиното мляко да си изпея  :D
Давай снимката да се дивим и ние!
« Отговор #829 -: Август 28, 2015, 17:45:34 pm »
А, не, не  :lol: То снимка няма  :lol: Просто толкова съм в музиката, че не е истина. Хем гледам да не възлагам твърде големи надежди, хем не става тая работа просто ей тъй. Спирам по тая тема, че от 3 дни я дъвчем. Както казва Маки, още 2-3 дни търпение трябва.

*
« Отговор #830 -: Август 28, 2015, 17:59:54 pm »
Маки, снимки качвам като копирам линка на изображението, натискам малката иконка с Мона Лиза под италика  и между двете  img вмъквам копирания линк.
Картинки вземам както от фб, така и от гугъл.
И хайде една специална рецепта от мен

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #831 -: Август 28, 2015, 18:00:29 pm »
Просто толкова съм в музиката, че не е истина. Хем гледам да не възлагам твърде големи надежди, хем не става тая работа просто ей тъй. Спирам по тая тема, че от 3 дни я дъвчем. Както казва Маки, още 2-3 дни търпение трябва.
Напълно те разбирам. Ей това чакане е най-гадното от всичко. Хем не щеш да се навиваш, хем всичко ти крещи, че ....аха....хем нищо не можеш да направиш, че да разбереш...
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :bighug: :bighug: :bighug: :goodluck: :goodluck: :goodluck:
*
« Отговор #832 -: Август 28, 2015, 18:09:33 pm »
Като копирам линка тук не може да се пейст, изобщо я няма пейст опцията, а като пейстнах в фейса и вместо картинка, се получи линк, който съм споделила  osi_7 защо трябва да е толкоз сложна тази технология, ето картинката, която си харесах

« Отговор #833 -: Август 28, 2015, 18:11:43 pm »
Маки, пробвай по моя начин ;)

Кали, гуш!  :bighug:

*
« Отговор #834 -: Август 28, 2015, 18:13:10 pm »
 Това е screen shot с телефона, няма опция save image  :BangHead: приключвам, вече, че наистина много извън темата. Ще кажа по старомодно му ЧРД, а картинките ще ги оставя за професионалистите :)

« Отговор #835 -: Август 28, 2015, 18:19:34 pm »
маки, до колкото си спомням, ти пишеш от телефон, а от там и  на мен ми е трудно и не ми се занимава. Иначе, от компютъра е по лесно, може би не обясняваме толкова подробно, колкото е необходимо.
Аз, да се оплача ли, да се хваля ли не знам..днес цял ден ми е едно такова, превъзбудено...шантаво, имам чувството, че ще избухна от емоции. Сутринта си мислех, че много ми се прави кекс, ама не е това...нещо друго е, не мога да го опиша с думи. Избива ме на рев и на смях, на неописуема радост и тревога....хормониииииииии! Преливам от любов или както обичам да казвам-живей ми се, умирам за глупости!
Искам да ви поздравя с една много хубава песен. Не е тъжна и не я свързвам с никой и нищо конкретно. Просто сега се сетих за нея и я слушам вече пети път. Дано ви хареса и на вас!
https://www.youtube.com/watch?v=D8nV1Oq1i7c
*
« Отговор #836 -: Август 28, 2015, 18:21:01 pm »
Маки, за линк на картинката пробвай с open image in new window и после копирай линка на изображението, така трябва да стане. После с иконката на Мона Лиза.
П.П. Аз също пиша от телефона.
« Последна редакция: Август 28, 2015, 18:30:05 pm от Синеочка »

Всеки миг е още един шанс...
*
« Отговор #837 -: Август 28, 2015, 18:42:15 pm »
Момичета, аз само да споделя, че вчера най-накрая излязоха резултатите от хистологията - отрицателни :) така ми олекна.... Така, че си  продължаваме по план - от следващата седмица съм на естрофем и в края на септември - трансфер! Стискайте палци да направя хубава лигавица  :goodluck:

« Отговор #838 -: Август 28, 2015, 20:29:50 pm »
Тъъъй, ще се пече кекс тая вечер явно :) белким ми мине лудостта :D
Вече мога да се похваля! Утре ще ходим на пикник с преспиване на палатка в една гъъъъста гора! Ще сме голяма компания! Вълнувам се много, разнообразие и природа-точно от това имах нужда!
 newsm41   Само да няма :a_snake_01: че все още си е топло, пък там терена е и малко скалист...
Вилиа, много се радвам за теб! Дано всичко лошо е зад гърба ви и да предстоят само прекрасни емоции и ,,случки" :)
Забравих да спомена, че си направих ТО днес, въпреки, че вчера ми свърши. Реших, че тази лудост може да се дължи на ранна О, щото нали така или иначе по- късна няма  :D е, има втора чертичка, ама бледа. Пък така ме святка яйчника....
« Последна редакция: Август 28, 2015, 20:41:20 pm от Луда гъба »
« Отговор #839 -: Август 28, 2015, 21:01:50 pm »
Весело прекарване, Кали! Уф, ние свършихме с ремонтните дейности за днес, аз май ще ям и ще отнасям плувката... Лека нощ, мили мои  :P
« Последна редакция: Август 28, 2015, 21:12:42 pm от AdeliaMiss »