Ева, много сложна и неразбираема за мен наука е имунологията, а репродуктивната имунология е едвам в начален стадий на развитието си. Много доктори съвсем не вярват в нея. Други пък се занимават с изследвания и експерименти и са доказали взаимовръзката имунология <--> репродуктивност. Според мен (и според това, което успявам да прочета и да разбера от специализираната литература, защото ХИч не е лесно да им разбера терминологията) все още няма единодушие за причината, поради която клетките се вдигат (примерно много хора имат кандида, но не всички вдигат НК клетките), а по-скоро медицината се занимава (и тук, както и в останалите области на лекуването) с третиране на симптома и намиране начин за смъкване на клетките, медикаментозно. И в медикаментите има много разногласие. При едни помага едно, при други друго...
Не знам АГ дали може да помогне за клетките, според мен НЕ. Клетките се лекуват от имунолог. Ако АГ може да лекува НК клетки, то би следвало при имунолог да ходим за цито намазка и ултразвук.
Аз малко те сплаших, наистина, и се извинявам за това, ама коментирах сутринта, още с отварянето на очите и малко прибързано... Та сега да добавя --> всеки организъм е различен, дано при теб да се преодолее проблема, а току виж се окажеш от онези случаи, при които настъпва нормална бременност и износване, въпреки завишени и НЕтретирани клетки. Но в предишните си изказвания ги беше взела малко несериозно тези клетки (и аз също не вярвах в тях, ама сега като че ли вече повярвах) и исках да те предупредя да вземеш мерки, че може да се окаже и това ключът към твоето щастие
Аз моите не знам дали съм ги смъкнала, че емигрирах в държава, в която на 320 милиона население се падат само 2 репродуктивни имунолози, които вярват в НК клетките. Решила съм още един опит без имунолог да правя и евентуално ще се прежаля, чак ако и следващата бременност не сполучи. Та контрола не съм си пускала, нито лечение, освен самолеченията, за които непрекъснато чета и си прилагам. В крайна сметка след самолеченията успях да забременея два пъти, но бебетата умираха в мен. А преди дори и до бременност не можех да я докарам. Може и да не е от самолеченията, знам ли...но ми се иска да вярвам, че промените в храненето, мисленето и добавките, които взимам имат действие
По скоро, ти намери имунолог и ми кажи какво са ти казали, че и аз да го правя
(шегичка).
Това ига не знам за какво е, но при мен го бяха изследвали и също беше извън норма :/ затова те попитах...