0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #800 -: Август 28, 2015, 12:59:46 pm »
 osi_9
« Отговор #801 -: Август 28, 2015, 13:11:37 pm »
Синеочка вицът е точно на място. :D . Миналия месец ми дойде на 28-я ден затова си викам хайде сега ще направя теста, иначе цикъла ми е от 30 до 33 ден.
*
« Отговор #802 -: Август 28, 2015, 13:53:03 pm »
Синеочка, хаха, ще падна от смях  :lol:

Кали, с този нов ник, за малко да си помисля, че имаме нов член в групата, ама твоята уникалност е ненадмината, да веднага се сетих --> аа, Калия е, ама ника е сменила :)

Джина, хубава ти е графиката, рано е за тест, надежда има, стискам палци.

Далинда, айде де, че и ти ни липсваш.

Ева, това за НК клетките дето го пусна е разширението и то Е важно.

За съжаление най-лошите клетки са ти завишени, не знам как ще ги смъкваш и при мен е същата работа. Трябва ти консултация и работа с имунолог поне един цикъл преди опит за бременност и ме дръж в течвние, че при мен е същата ситуация и аз вече в чудо съм се видяла и не знам какво да правя.

Значи, според мен зарежи фоликуметрии и други, ама направо търси имунолог. Серумен IgA има ли някъде ИЗ изследванията?

Не съм лекар, и се извинявам, ако съм те наплашила, ама от собствен опит говоря. Със същите клетки + и малко други проблеми, ама резултата е в подписа ми и е ПЛАЧЕВЕН :/
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #803 -: Август 28, 2015, 13:53:23 pm »
И аз игликата я пиех по цял месец, но не мисля,че точно тя е повлияла на фоликула. В различни форуми съм чела, че и други жени я пият по цял месец. Въпреки това сега и аз приемам този тип добавки в първата половина на цикъла - за всеки случай.
Ягодка наистина зависи с каква дължина ти е цикъла, а може точно този месец да ти е по-дълъг. Няма как да се каже изостава ли фоликула или не. Те лекарите искат всичко да им е по учебник. Аз го имам същия проблем - няколко месеца отлагахме пункция на ЕЦ заради това,че фоликулите не се харесваха на моята лекарка. Ами те си нарастват според собствените си възможности, не защото някой някъде казал, че на 14ти ден фоликула трябва да е 20 мм....
Не разбрах Q10 по колко мг ще взимаш на ден? - питам за да видя аз как съм с дозата, моята е 2*100 мг
Аз да се оплача - днес се надявах Т да ми се е вдигнала, а аз продължавам да поддържам 36.5  :(
Цикъла ми е 32 дни средно.Даже знам , че почти всеки месец Овуто ми е на 15ти 17ти ден , та според мен си е добре 12ти ден 13мм  :o
Q10 ми каза по едно на ден 50мг , а сутрин и вечер Неоксид по 1."каза ти си слабичка ,ама хайде ще го пиеш Неоксида 2*1" това не го разбрах за килограмите какво значение има кг и така  :)
« Отговор #804 -: Август 28, 2015, 14:00:24 pm »

Ева, това за НК клетките дето го пусна е разширението и то Е важно.

За съжаление най-лошите клетки са ти завишени, не знам как ще ги смъкваш и при мен е същата работа. Трябва ти консултация и работа с имунолог поне един цикъл преди опит за бременност и ме дръж в течвние, че при мен е същата ситуация и аз вече в чудо съм се видяла и не знам какво да правя.

Значи, според мен зарежи фоликуметрии и други, ама направо търси имунолог. Серумен IgA има ли някъде ИЗ изследванията?

""Повишаването на периферните НК клетки се наблюдава при вирусни, туморни процеси, кандида. ""
Това прочетох току що. А когато ги изследвах имахме кандида. Само се чудя дали "периферни" се включва при преброяването.

Не съм лекар, и се извинявам, ако съм те наплашила, ама от собствен опит говоря. Със същите клетки + и малко други проблеми, ама резултата е в подписа ми и е ПЛАЧЕВЕН :/

Маки, здравей!
Кои са най - лошите клетки?
Ти как ги "смъкваш"? И трябва ли да търся имунолог след като моя АГ ми назначи изследванията? Няма ли да може той да се справи с тази история. За него специално съм чувала че много вливания прави. Даже за щяло и нещяло.
И какво значи като са завишени? На кое от целия процес пречи?
Извинявай за тъпите въпроси, но ти поне имаш опит.
Наистина ме наплаши сега...
А, и какво е това  "Серумен IgA"?
« Последна редакция: Август 28, 2015, 14:13:19 pm от evelinapa »
« Отговор #805 -: Август 28, 2015, 14:16:14 pm »
""Повишаването на периферните НК клетки се наблюдава при вирусни, туморни процеси, кандида. ""
Това прочетох току що. А когато ги изследвах имахме кандида. Само се чудя дали "периферни" се включва при преброяването. Офффффффф...
 :oops:
« Отговор #806 -: Август 28, 2015, 15:12:48 pm »
Момичета....
Обърках се....
Днес теста ми за ову е по - отрицателен от вчера...
Какво да правя? Да приема вчерашния за положителен?
Снощи много ме боля корема и кръста, да не би тогава да се е пукнало фоликулчето?
Офффф... От тогава поне 24 часа ще минат до секса, оная я е жива, я не....
*
« Отговор #807 -: Август 28, 2015, 15:13:54 pm »
Ева, много сложна и неразбираема за мен наука е имунологията, а репродуктивната имунология е едвам в начален стадий на развитието си. Много доктори съвсем не вярват в нея. Други пък се занимават с изследвания и експерименти и са доказали взаимовръзката имунология <--> репродуктивност. Според мен (и според това, което успявам да прочета и да разбера от специализираната литература, защото ХИч не е лесно да им разбера терминологията) все още няма единодушие за причината, поради която клетките се вдигат (примерно много хора имат кандида, но не всички вдигат НК клетките), а по-скоро медицината се занимава (и тук, както и в останалите области на лекуването) с третиране на симптома и намиране начин за смъкване на клетките, медикаментозно. И в медикаментите има много разногласие. При едни помага едно, при други друго...

Не знам АГ дали може да помогне за клетките, според мен НЕ. Клетките се лекуват от имунолог. Ако АГ може да лекува НК клетки, то би следвало при имунолог да ходим за цито намазка и ултразвук.

Аз малко те сплаших, наистина, и се извинявам за това, ама коментирах сутринта, още с отварянето на очите и малко прибързано... Та сега да добавя --> всеки организъм е различен, дано при теб да се преодолее проблема, а току виж се окажеш от онези случаи, при които настъпва нормална бременност и износване, въпреки завишени и НЕтретирани клетки. Но в предишните си изказвания ги беше взела малко несериозно тези клетки (и аз също не вярвах в тях, ама сега като че ли вече повярвах) и исках да те предупредя да вземеш мерки, че може да се окаже и това ключът към твоето щастие :)

Аз моите не знам дали съм ги смъкнала, че емигрирах в държава, в която на 320 милиона население се падат само 2 репродуктивни имунолози, които вярват в НК клетките. Решила съм още един опит без имунолог да правя и евентуално ще се прежаля, чак ако и следващата бременност не сполучи. Та контрола не съм си пускала, нито лечение, освен самолеченията, за които непрекъснато чета и си прилагам. В крайна сметка след самолеченията успях да забременея два пъти, но бебетата умираха в мен. А преди дори и до бременност не можех да я докарам. Може и да не е от самолеченията, знам ли...но ми се иска да вярвам, че промените в храненето, мисленето и добавките, които взимам имат действие :)

По скоро, ти намери имунолог и ми кажи какво са ти казали, че и аз да го правя  :lol: (шегичка).

Това ига не знам за какво е, но при мен го бяха изследвали и също беше извън норма :/ затова те попитах...
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #808 -: Август 28, 2015, 15:18:04 pm »
evelinapa ако ти се вдигне Т значи е минала овулацията. Тъй като предсказването не винаги е точно и ясно без значение какви методи използваш, аз си правя секс докато не ми се повиши Т поне два поредни дни. Така е най-сигурна работата  :)

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #809 -: Август 28, 2015, 15:24:45 pm »
Йейй, усмивката най-после си вписа днешната БТ.  :oops: Усмивке, да знаеш, че те следя, щото графиката ти прилича на моята и горе-долу сме на едно този месец  :oops: :oops: :oops:
Мерси, Ади че ме следиш  :P
Засега добре вървят нещата. Още нямам ПМС и Т е висока, така че а дано :) но е раничко де :)

При теб още по-добре вървят нещата, та  :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #810 -: Август 28, 2015, 15:26:43 pm »
 :balk_146: Сигурно ще я изтървем...
« Отговор #811 -: Август 28, 2015, 15:35:23 pm »
Нищо не се знае, според мен тестът ти от вчера е отрицателен и това, че днес чертичката ти е по-бледа, може да значи много неща...

Как правиш тестовете? Спазваш ли всички правила? Колко време след като го направиш, го отчиташ?

*
« Отговор #812 -: Август 28, 2015, 15:37:34 pm »
Ади, Смайли, стискам ви палци. Добре се развива БТ и при двете през последните дни. :goodluck: :goodluck: :babyflips: :babyflips:
« Отговор #813 -: Август 28, 2015, 15:43:05 pm »
Да, Ади, спазвам всичко.
Ще се мятаме днес, пък каквото стане... Утре ще направя още един тест, вдругиден също. Ако са отрицателни, значи е минала, а дано и температурата да каже....
Факт е, че пак се депресирах... :(
*
« Отговор #814 -: Август 28, 2015, 15:49:50 pm »
Мда, има време, Ева, аз миналия месец го бях отписала, всички тестове отрицателни, депресирах се и взех че овулирах на 19ти ден от цикъла... :) надежда има.

« Отговор #815 -: Август 28, 2015, 15:59:04 pm »
Аз се отчитам с поредната точка...  :?

*
« Отговор #816 -: Август 28, 2015, 16:03:03 pm »
според мен скоро ще се отчетеш и с положително тестче  :D

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #817 -: Август 28, 2015, 16:06:52 pm »
Ами и аз мисля, че ми е рано за ову...Но все пак мислех, че линията трябва да се насища, а не да си играе както й кефне...

« Последна редакция: Август 28, 2015, 16:09:38 pm от evelinapa »
« Отговор #818 -: Август 28, 2015, 16:09:00 pm »
според мен скоро ще се отчетеш и с положително тестче  :D

Дано!
Тя беше, която ме покани тук и ще тръгвам по нейните стъпки  :wink:
« Отговор #819 -: Август 28, 2015, 16:09:20 pm »
А дано... обаче да ви кажа, повече е изнервящо, отколкото радващо. Първо, че са някакви микроскопични точки (днес е колкото две зрънца черен пипер, по-малко от вчера), второ, са светло кафеви. Ако умишлено не ходех с бели гащи, нямах никакъв шанс да ги забележа. И никой няма! Освен това все се появяват следобяд.... та вече 3ти ден ходя като детектив да гледам има ли нещо или няма. А белите ми гащи свършиха, щото по принцип не ги обичам и имам малко  :lol: В нас прането е мираж заради ремонта. И на всичкото отгоре, днес почва да се обажда и ПМС-а, та като нищо да ми идва! За тест е рано и въобще....пфф :?
« Последна редакция: Август 28, 2015, 16:19:54 pm от AdeliaMiss »