Тук съм, Синеочка, идвам ти на помощ, няма да ни се опре това сладоледено предизвикателство, изпратено ни от Кали
Привет и от мен, момичета, честито ти сърчице Ангелче, леки и безпроблемни 9 месеца и сладко бебече на финала, аз предвиждам сини гащи, давам старт на залозите
Аделия, твой то си е направо ИЗ (имплантационно зацапване), толкова се вълнувам, нямам търпение да ни зарадваш с положителен тест
Лили, за овулацията знам така, в момента, когато пресъхнеш е овулацията, но плувците трябва да се вкарат преди овулацията. Аз този месец ги вкарах в деня на пресъхването и се надявам да не е било късно. Общо взето, ако си вкарала плувци в деня преди пресъхването е НАЙ-ДОБРЕ! Пресъхнеш ли, смисъл няма, ама при нас това беше първия успешен контакт. Ние имаме нужда да работим по въпроса с фаловете, та затова и след пресъхването правим кекс.
Далинда, то цял почивен комплекс вашето село, значи като родим децата, идваме, трябва дотогава да сте измислили вариант за стаи под наем, или ако е голям двора, ние може и на палатка
Марси...какво съкровище само са намерили малките ти съкровища. Да са живи и здрави и дано да ни е на късмет сърчицето --> страхотно е
Калия...кафето...така ми се прииска...ще вървя да ровя клипчета как се прави такова чудо. Засега само репродуктивни работи рових и четях, сега и печене ще почна да гледам...аз обичам много да готвя и пека, ама такова чудо не бях виждала
Аделия, за малко да забравя --> само за статистиката и без никакво намерение за сравнение с, вие знаете кого, въпросът ми е: имаш ли някакви (други) симптоми и какви? Жажда? Хрема? Болки? Запек?