0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - Тема 4
« Отговор #720 -: Август 27, 2015, 00:28:21 am »
Честито сърчице на Sweet Angel, и тук да пожелая лека и спокойна бременност!  :)

Смайли, няма нищо нередно в този начин на покачване на температурата, БТ може и постъпателно да се повишава, важно е след това нивото да се задържи.
Има и като твоята в бременните графики :), примерно тази :) http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=njlamuto
Успех този месец! :)

Пете, много се радвам, че всичко е наред с изследаванията! :)

Pav-la, браво за добрия резултат от ЦС! :)

Момичета, успех!

Бяхме на р.Струма, камъчето е късметче от там (децата събираха камъчета, намерих го след това в едната кофичка), споделям го с вас и на всички желая сбъдване на съкровените мечти  :) 
« Последна редакция: Август 27, 2015, 01:34:44 am от marsi »

« Отговор #721 -: Август 27, 2015, 01:10:02 am »
marsi хубаво късметче  :P
Смайли успех душицо. :)
Синеочка Детенце имате ли линк с частите на това предаване "Моето мечтано бебе" защото по едно време го гледах , но на последък не съм и да видя какво става :)
*
« Отговор #722 -: Август 27, 2015, 01:12:25 am »
Пишеш във вбокс търсачката Моето мечтано бебе и то излизат всички клипчета.
Марси, не си губят времето момичетата, най-хубавото късметче са намерили. Прекрасно е!

Всеки миг е още един шанс...
« Отговор #723 -: Август 27, 2015, 07:29:27 am »
Добро утро и честито на Ангелчето  :band: :band: :band: Пожелавам й спокойна бременност и един невероятен финал.

Аз реших, че не бива да основавам твърде големи надежди на една нищо и никаква точица, така че засега запазвам спокойствие и продължавам търпеливо да си чакам  :lol:.

Все пак снощи нищо не усетих от ремонта вкъщи. Баща ми беше дошъл да помогне на ММ, а то в нашето микроскопично WC място за двама едва има, какво да говорим за трима. Та си действаха двамата, докато аз се самоуспокоявах  :lol: С други думи - слушам ви и се пазя  8)

*
« Отговор #724 -: Август 27, 2015, 07:38:53 am »
Smiles доколкото съм чела, Т след О трябва да се повиши - никъде не пише дали рязко или постъпателно. Виждала съм графики и с двата вида покачване, които се дават като пример за двуфазна нормална графика. Въпросът е, че до 7 дни след О трябва да е чувствително повишена и да се задържи така, защото по това време става имплантацията. Тогава е пикът на прогестерона, затова и тогава се пуска този хормон. Иначе за първите 7 нищо конкретно не съм чела да се казва, така че спокойно и ще те следим как се движиш с температурата  :D

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
« Отговор #725 -: Август 27, 2015, 08:18:35 am »
Добро утро, много сте ранобудни  :lol: Съжалявам, че не мога да взема отношение по въпроса с температурите, хабер си нямам :)

Да ви черпя по едно кафе, аз днес само ще го гледам на картинка, че отивам да давам кръв за изследвания, а после ще ходя в паспортна служба....може и до довечера да откарам по улиците :(
Хубав и усмихнат ден, момичета!
« Отговор #726 -: Август 27, 2015, 08:48:52 am »
Добро утро, много сте ранобудни  :lol: Съжалявам, че не мога да взема отношение по въпроса с температурите, хабер си нямам :)

Да ви черпя по едно кафе, аз днес само ще го гледам на картинка, че отивам да давам кръв за изследвания, а после ще ходя в паспортна служба....може и до довечера да откарам по улиците :(
Хубав и усмихнат ден, момичета!
Чудно кафе Калиумирам за сладки ннеща :*
Хубав и лек ден ви пожелавам .За клиповете просто направи  както  каза Синеочка, мен лично ме разстройха, но и ме накараха да  сезамисля ....

*
« Отговор #727 -: Август 27, 2015, 09:19:36 am »
Калия благодаря за  хубавото кафе, ако имаш и рецепта за него ще е супер. Много атрактивно изглежда в тези "чашки"

Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*

Sweet Angel

• **
  • 118
  • "Победата обича подготвените"
« Отговор #728 -: Август 27, 2015, 09:32:49 am »
Влизам да ви наръся с вълшебен прашец  :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: :pink_dust_1: :green_dust_1: , да благодаря на всички за пожеланията и да ви пожелая в най-скоро време да се включите и вие в темата за бременните. Там повечето момичета са на финалната права, така че ще има нужда от нови попълнения. Чакам ви!  :bighug:
« Отговор #729 -: Август 27, 2015, 09:41:34 am »
Много мерси, момичета за мненията ви за графиката :) днес е малко надолу, но по-скоро си мисля, че вчера беше прекалено високо.
Марси, страхотно камъче, мерси че го споделяш с нас :)

Аделиа, на теб едни огромни стиснати палци!  :crossfingers:

И трите двойки ли постигнаха бременност в моето мечтано бебе? Аз гледах само до Галя и Краси, т.е. Първата двойка

« Отговор #730 -: Август 27, 2015, 10:01:04 am »
Ангелче, честито и от мен, нека всичко е наред с теб и бебче! Благодарв за прашеца, взимам си. Хора, сутринта чаках 30 мин. да ми вземат кръв и накрая се оказа, че направлението е само за МАТ, ТАТ не се поемало от ЗК. А аз имах в себе си парички колкото за личната карта :( Другата седмица като ходя за инсулина, ще пускам ТАТ :(  Не мога да си обясня какви са тези глупости, едното се поема, другото не...и защо док не ми каза. Аз сега де да знам иска ли ТАТ, не иска ли...оф! И на всичкото отгорр в паспортна служба има 50 човека...ОООООМММММ!
*
« Отговор #731 -: Август 27, 2015, 10:10:55 am »
Калия, къде ми е сладоледът?! :lol: :lol: :lol:
В паспортна е нещо страшно, искрено ти съчувствам.Пък, ако има и миризливци, оле мале! Не се ядосвай за изследванията - имаш време!
Кафенце си направих и сядам да ви видя. Вечер съм станала жив караконджул - будувам по цяла нощ, сутрин се будя - рано, рано  - гледам някой от сутрешните блокове и като пуснат някой скучен политик и отнасям плувката  :lol: :lol:
Смайли, аз го следях "Моето мечтано бебе" , но юли месец, докато съм била на село и съм изпуснала два епизода. Досега - Галя и Краси имат дъщеричка, която се роди в 27 г.с., Юлия и Васко са в очакване след 5 опит с ДЯ (трансферът е бил по Великден), а снощи разбрах, че Надя и Миро и те са в очакване след трансфер на 01.06.
То, добре, че Детенцето писа за проекта, че кой знае кога щях да разбера.
Надявам се след тези двойки да одобрят още 3 поне.
« Последна редакция: Август 27, 2015, 10:14:12 am от Синеочка »

« Отговор #732 -: Август 27, 2015, 12:54:43 pm »
Синеочка, този щи стигне ли?

Хапни си и заради мен, че ме е страх да ям сладко с тези захари и инсулини, аман!
Аз успях! Свърших всичко за има, няма 4 часа. Не питайте как издържах, оммм!
Ще чета сега за тези тат и мат. Знам, че вървят заедно, но защо док нищо не ми каза?
Айде и аз най-накрая да ударя едно голяяяямо кафе :) чакам да пишете ;)
*
« Отговор #733 -: Август 27, 2015, 14:00:31 pm »
Калия, какво ме направи ти мен ;) Че съм сладоледено чудовище, такова съм.Ама с това ще видя зор. Ще викам Маки на помощ :lol: :lol: :lol:

« Отговор #734 -: Август 27, 2015, 14:26:28 pm »
Момичета, отново зацапване, отново е малко, но все пак повече от вчера. И пак е едно такова... сухо зацапване, без да има ЦС :oops:. Светло кафяво е, но си личи и този път въобще не граничи с въображението... 8O Ами ако?

*
« Отговор #735 -: Август 27, 2015, 15:07:24 pm »
Тук съм, Синеочка, идвам ти на помощ, няма да ни се опре това сладоледено предизвикателство, изпратено ни от Кали :)

Привет и от мен, момичета, честито ти сърчице Ангелче, леки и безпроблемни 9 месеца и сладко бебече на финала, аз предвиждам сини гащи, давам старт на залозите :)

Аделия, твой то си е направо ИЗ (имплантационно зацапване), толкова се вълнувам, нямам търпение да ни зарадваш с положителен тест :)

Лили, за овулацията знам така, в момента, когато пресъхнеш е овулацията, но плувците трябва да се вкарат преди овулацията. Аз този месец ги вкарах в деня на пресъхването и се надявам да не е било късно. Общо взето, ако си вкарала плувци в деня преди пресъхването е НАЙ-ДОБРЕ! Пресъхнеш ли, смисъл няма, ама при нас това беше първия успешен контакт. Ние имаме нужда да работим по въпроса с фаловете, та затова и след пресъхването правим кекс.

Далинда, то цял почивен комплекс вашето село, значи като родим децата, идваме, трябва дотогава да сте измислили вариант за стаи под наем, или ако е голям двора, ние може и на палатка  osi_5 :swing: :balk_177:

Марси...какво съкровище само са намерили малките ти съкровища. Да са живи и здрави и дано да ни е на късмет сърчицето --> страхотно е :)

Калия...кафето...така ми се прииска...ще вървя да ровя клипчета как се прави такова чудо. Засега само репродуктивни работи рових и четях, сега и печене ще почна да гледам...аз обичам много да готвя и пека, ама такова чудо не бях виждала :)

Аделия, за малко да забравя --> само за статистиката и без никакво намерение за сравнение с, вие знаете кого, въпросът ми е: имаш ли някакви (други) симптоми и какви? Жажда? Хрема? Болки? Запек?
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
« Отговор #736 -: Август 27, 2015, 15:16:46 pm »
Маки, за статистиката, не че се вглеждам - болки от снощи имам в лявата гърда, като бодежи са, но не сърдечни, ами са си точно в гърдата. Тя като цяло ме боли повече от дясната. Пмс някакъв лек, но аз го отдадох на претоварването по-миналата вечер, аз никога не знам кое точно ме боли, кръста ли, ниско долу ли... смесват ми се някак си. Но са леки, не толкова силни като преди да ми дойде. Запек от вчера, ама то и това ли е симптом???? Жаждата при мен е налице винаги, аз съм си жаба, не мога да кажа, че е повече от обикновено. Хрема не. Гадене нямам, кафето си го изпих без проблем сутринта. И зъбите си измих без проблем  :lol:
« Последна редакция: Август 27, 2015, 15:19:56 pm от AdeliaMiss »

*
« Отговор #737 -: Август 27, 2015, 16:00:04 pm »
Аделия, баш запекът си е симптом. Много момичета го получават. Ранните симптоми са си почти идентични с ПМС има си някакви съвсем леки почти незабележими признаци, които водят към мисълта за бременност. Нещо, което не е съвсем типично за ПМС, за мен и при двата случая беше ЦС тип сопол, по никое време на цикъла, силна непоносимост към кафето, изчистеното като бебешко дупе лице и странното сияние, което хората около мен забелязваха. На ММ и майка ми ин се виждах изключително разхубавена, а обичайно преди М подпухвам в лице. ТТ беше 37,2 и леко ме втрисаше.
« Последна редакция: Август 27, 2015, 16:06:23 pm от Синеочка »

« Отговор #738 -: Август 27, 2015, 16:01:34 pm »
Здравейте!
Записче при вас  :)
Да разкажа малко за нашия случай. Аз съм на 33 ММ е на 37.
Опитваме от 3 години, като по - сериозно от 1 и нещо.
Уж няма проблем, ама и бебе няма .
От Варна сме и ходим в една клиника по репр. медицина тук.
Все чета за цервикалната слуз (аз и тема бях си пуснала), и се чудя само аз ли съм сух кладенец? И този месец също няма...
Та така де, ще ви чета ежеминутно, защото цял ден съм на компа и в главата ми само ТЕЗИ мисли витаят ;)
« Последна редакция: Август 27, 2015, 16:13:45 pm от evelinapa »
*
« Отговор #739 -: Август 27, 2015, 16:12:27 pm »
Ева, добре дошла и бързо да се преместиш в бременната тема! Хайде, ще те ръсна за късмет с розов прашец  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:
Разкажи ни малко за теб, по това , което прочетох в темата за ТО, усетих че леко си се отчаяла.Що така? Я, да видиш тука к'ва ударна група сме.